Anakart Tavsiyesi

Beyaz Sakal

Hectopat
Katılım
20 Nisan 2014
Mesajlar
102
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyun için mi kullanacaksın? Ve kullanacağın işlemcinide söylermisin sonunda k yoksa O.C li bir anakart alman bir işine yaramaz. Yani kullanamayacığın bir özellik için neden fazla para ödeyesin ki eger oc li bir işlemciye sahip değilsen 1600 mhz lik bir anakart bence işine yarar ama işlemcim oc li dersen 3000 mhz bir anakart al.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için mi kullanacaksın? Ve kullanacağın işlemcinide söylermisin sonunda k yoksa O.C li bir anakart alman bir işine yaramaz
Oyun işin kullancam pc çok yoruyorum ben 4 5 oyun açık oluyor genelde online Vs. işlemci olarak fx 6300 üstü düşünüyorum. k derken neyi kastettin ayrıca saygılar.
 
Zaten işlemciyi Amd düşünüyorum dedi de İntel varken neden amd? :) Eğer bütçen var ise İntel i5 4670 al ben kullanıyorum vede canavar gibi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş farklı bir şey deniyorum. Ondan ötürü işlemci dedıgım gibi 6300 üstü anakarttan bunlardan biri olacak CF + OC yapacağım. Hem ekran kartlarına hem işlemciye saygılar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı