Hocam bu sitede yazı yazmayı tam bilmiyorum buraya sorayım dedim, bayağı eski bir kasa var benim 2. el bir şekilde yükseltmek istiyorum. Sadece LOL oynuyorken kasmasın istiyorum ekran kartı vs çok sıkıntı, düzmeyi de bilmiyorum bir yardım ederseniz çok sevinirim.
Ekran kartı soketinin öyle kolay kolay değişeceğini sanmıyorum, aparat tarzı ürünlerde zaten çok kalitesiz, tamiri mümkün değil profesyonel bir tamirci gerekir.
Sistem özelliklerinizi yazın yardımcı olayım size.
Ekran kartı soketinin öyle kolay kolay değişeceğini sanmıyorum, aparat tarzı ürünlerde zaten çok kalitesiz, tamiri mümkün değil profesyonel bir tamirci gerekir.
Çok teşekkür ederim yorumların için son sorum olacak sistemi tekrar montaj yaptığımızda eski dosyalarımız kalacak mı sıfır sistem mi kuracağız fotoğraflar oyunlar kalır mı?
Çok teşekkür ederim yorumların için son sorum olacak sistemi tekrar montaj yaptığımızda eski dosyalarımız kalacak mı sıfır sistem mi kuracağız fotoğraflar oyunlar kalır mı?
Eğer çevrenizde temizinden daha uyguna bulursanız alabilirsiniz.
Letgo'dan daha uyguna alınabilir, boyut olarak ATX bir anakart eğer kasanız küçükse uymayabilir kasanın fotoğrafını paylaşır mısınız?