Anakart üzerindeki donanımın tamir ücreti

Öncelikle merhaba.

Laptop ekranımdaki Flex kabloyu anakarta takarken anakarta zarar vermemin üzerine tamirciye gönderdim.

Hatta bunun konusunu daha önce açmıştım bkz: LİNK

Resimdeki parçanın yandığını ve değişmesi gerektiğini fiyatında 1500 TL olduğunu söyledi.
Bilen bir bilir kişi varsa yardımcı olabilir mi?

Laptop: MSI GP62 Leopard Pro.

Öncelikle Ankara İstanbul gibi büyük şehirlerde anakart tamiri yapan firmalar var. Bu parçalar zaten pahalı olduğu için işçilik vs derken fiyat o meblaları bulabiliyor. MSI'ın kendi servisi ne kadar fiyat veriyor bir de ona bakmak lazım. Parça değişiminde genelde 3-6 ay gibi bir garanti süresi veriyorlar. Bunu da öğrenmenizi tavsiye ederim.

Size verdikleri fiyat normal, belki biraz daha ucuza yapan bulunabilir ama herkese kurcalatmayın derim.

ama bana chipset demedi ekranla alakalı bi parça dedi sonrada bu resmi attı. Chipset olduğunu varsaysak bile (ki ne oldugunu bilmiyorum) yapacaklarını söylüyorlar.
bende yazdığımı anlamadım kusura bakma :D
Öncelikle Ankara İstanbul gibi büyük şehirlerde anakart tamiri yapan firmalar var. Bu parçalar zaten pahalı olduğu için işçilik vs derken fiyat o meblaları bulabiliyor. MSI'ın kendi servisi ne kadar fiyat veriyor bir de ona bakmak lazım. Parça değişiminde genelde 3-6 ay gibi bir garanti süresi veriyorlar. Bunu da öğrenmenizi tavsiye ederim.

Size verdikleri fiyat normal, belki biraz daha ucuza yapan bulunabilir ama herkese kurcalatmayın derim.
Cevap için teşekkürler biraz pazarlık payım vardır diye zorladım fiyatı 1400 çektim

Bakın sorunun ne

Bence sorunun ne olduğunu anlaşılır bir şekilde sorun; sorunlu parça değişecek ise çıkan parçayı görmek istediğinizi söyleyin, bakalım gerçekten de değişecek miymiş? Böylece çıkan parçayı resim ile karşılaştırın.
adam benden cevap bekliyor yaptırmam için. daha bi bilgi vermedim. yanına gidicem birazdan detaylı konuşmak için. umarım kandırılmıyorumdur güvenim hiç yok tamircilere :(

Bu tarz chipset değişimleri her babayiğitin yapabileceği şey değildir. Ki şöyle bir durum var sadece chipset mi arızalandı acaba ona gelene kadar arada bir sürü kompanent var onlarda da acaba arızalı bir şey var mı? Müşterilerim için bazen bu tarz işler yaptırdığım oluyor ve çok bozulan ürün oldu. Sonrasında İstanbul Mecidiyeköyde NCS toshiba servisi diye bir yerler tanıştım ve neredeyse çözemedikleri makina çıkmadı diyebilirim güven probleminiz varsa bu firmayı tavsiye edebilirim. Apple Macbook ve iMac gibi cihazların bile onarımlarını yapıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı