Alfa Prime
Kilopat
???ama bana chipset demedi ekranla alakalı bi parça dedi sonrada bu resmi attı. Chipset ve yapacaklarını söylüyorlar.
???ama bana chipset demedi ekranla alakalı bi parça dedi sonrada bu resmi attı. Chipset ve yapacaklarını söylüyorlar.
Öncelikle merhaba.
Laptop ekranımdaki Flex kabloyu anakarta takarken anakarta zarar vermemin üzerine tamirciye gönderdim.
Hatta bunun konusunu daha önce açmıştım bkz: LİNK
Resimdeki parçanın yandığını ve değişmesi gerektiğini fiyatında 1500 TL olduğunu söyledi.
Bilen bir bilir kişi varsa yardımcı olabilir mi?
Laptop: MSI GP62 Leopard Pro.
bende yazdığımı anlamadım kusura bakmaama bana chipset demedi ekranla alakalı bi parça dedi sonrada bu resmi attı. Chipset olduğunu varsaysak bile (ki ne oldugunu bilmiyorum) yapacaklarını söylüyorlar.
Cevap için teşekkürler biraz pazarlık payım vardır diye zorladım fiyatı 1400 çektimÖncelikle Ankara İstanbul gibi büyük şehirlerde anakart tamiri yapan firmalar var. Bu parçalar zaten pahalı olduğu için işçilik vs derken fiyat o meblaları bulabiliyor. MSI'ın kendi servisi ne kadar fiyat veriyor bir de ona bakmak lazım. Parça değişiminde genelde 3-6 ay gibi bir garanti süresi veriyorlar. Bunu da öğrenmenizi tavsiye ederim.
Size verdikleri fiyat normal, belki biraz daha ucuza yapan bulunabilir ama herkese kurcalatmayın derim.
Bende yazdığımı anlamadım kusura bakma![]()
adam benden cevap bekliyor yaptırmam için. daha bi bilgi vermedim. yanına gidicem birazdan detaylı konuşmak için. umarım kandırılmıyorumdur güvenim hiç yok tamircilereBakın sorunun ne
Bence sorunun ne olduğunu anlaşılır bir şekilde sorun; sorunlu parça değişecek ise çıkan parçayı görmek istediğinizi söyleyin, bakalım gerçekten de değişecek miymiş? Böylece çıkan parçayı resim ile karşılaştırın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.