Anakart üzerindeki HDMI görüntü vermiyor

Ekran kartım 2070 Super tek HDMI girişi var. Her iki monitörümde de DP girişi yok. Mecburen dönüştürücü kullanacağım sanırım.

ATX Z390 Z anakarta sahibim acaba ayarı var mı?

@WEneED Arkadaşımız bir üst mesajda açıklamış nasıl yapılacağını. Bir bak istersen, böyle bir ayar olup olmadığını bilmiyorum anakartında.
Dönüştürücü kullanırsanız daha iyi performans alırsınız gibi geliyor.

BIOS ayarlarıma baktım ama gözüme çarpan bir şey göremedim. Dediğiniz şey hangi kategoride bulunuyor?

Chipset'de olması lazım. Internal Graphics/ IGPU diye yazabilir. Enabled olması lazım.

@WEneED Arkadaşımız bir üst mesajda açıklamış nasıl yapılacağını. Bir bak istersen, böyle bir ayar olup olmadığını bilmiyorum anakartında.

Dönüştürücü kullanırsanız daha iyi performans alırsınız gibi geliyor.

Chipset'de olması lazım.
Tekrar sipariş verip günlerce kargo beklemek istemiyorum. Sanırım mecbur kaldım yine beklemeye. Teşekkür ederim BIOS ayarlarına bakıp tekrar şansımı deneyeceğim.

Ekran kartım 2070 Super tek HDMI girişi var. Her iki monitörümde de DP girişi yok. Mecburen dönüştürücü kullanacağım sanırım.

ATX Z390 Z anakarta sahibim acaba ayarı var mı?

BIOS ayarlarıma baktım ama gözüme çarpan bir şey göremedim. Dediğiniz şey hangi kategoride bulunuyor?

Settings/Advanved/Integrated Graphics Configuration.
Igd multi-monitör > enable

MSI kartlarda bu şekilde olması lazım. Siz gene kart ve modele göre Google'da bir araştırma yapın derim ben.

Dosya Ekleri

• IMG_9698.JPG
    IMG_9698.JPG
    791,7 KB · Görüntüleme: 221
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı