ggwp9191 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 577 Çözümler 5 Yer İstanbul/Maltepe 16 Ocak 2020 #1 Oyun oynarken veya gezinirken mouse ve klavye güçleri kesiliyor. Bu olay USB 2.0 da oluyor. Port değiştirip USB 3.0'a takınca çalışıyorlar. Sorunun çözümünü bilen var mı?
Oyun oynarken veya gezinirken mouse ve klavye güçleri kesiliyor. Bu olay USB 2.0 da oluyor. Port değiştirip USB 3.0'a takınca çalışıyorlar. Sorunun çözümünü bilen var mı?
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 16 Ocak 2020 #2 Aygıt Yöneticisinden USB 2.0 portlarını bulup Güç sekmesinden Windows güç kazancı sağlamak için... diye olan özelliği devre dışı bırakmayı dene.
Aygıt Yöneticisinden USB 2.0 portlarını bulup Güç sekmesinden Windows güç kazancı sağlamak için... diye olan özelliği devre dışı bırakmayı dene.
ggwp9191 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 577 Çözümler 5 Yer İstanbul/Maltepe 16 Ocak 2020 #3 Unavailableuser dedi: Aygıt Yöneticisinden USB 2.0 portlarını bulup Güç sekmesinden Windows güç kazancı sağlamak için... diye olan özelliği devre dışı bırakmayı dene. Genişletmek için tıkla... sıkıntı var galiba görünmüyor ? yada ben göremiyorum
Unavailableuser dedi: Aygıt Yöneticisinden USB 2.0 portlarını bulup Güç sekmesinden Windows güç kazancı sağlamak için... diye olan özelliği devre dışı bırakmayı dene. Genişletmek için tıkla... sıkıntı var galiba görünmüyor ? yada ben göremiyorum
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 16 Ocak 2020 #4 Anakart chipset driverını tekrar kurmayı dene.
ggwp9191 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 577 Çözümler 5 Yer İstanbul/Maltepe 16 Ocak 2020 #5 Unavailableuser dedi: Anakart chipset driverını tekrar kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... deneyip döneceğim
Unavailableuser dedi: Anakart chipset driverını tekrar kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... deneyip döneceğim