Anakart ve Ekran Kartında MSI vs Asus

Msi vs Asus

• Oy verenlerin toplamı
    26
Şöyle söyliyim, masaüstündeki mantık laptoplardakiyle aynı değil.
Laptoplarda bir süre içersinde dönüşümlü olarak ikisinin de çalışmadı gerekebilir.
Ancak masaüstünde durum böyle değil.
Görüntü çıkışını ekran kartının üstünden alacaksınız. Dahili grafik birimi çalışsa zaten görüntü alamazsın çünkü sen görüntü almak için gereken kabloyu harici karta taktın
Anladın mı?

Kısaca 2200G ve GTX 1060 6GB daha iyi bir ikili. İşlemcini değiştirdiğin zaman harika olur.

Saol anladım. Sistemi bahsettiğin gibi toplamaya karar verdim. Şimdiye kadar cevap yazan yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

Kasanı itopya.com dan değilde başka sitelerden alma olanağın yok mu ?

Kasanı itopya.com dan değilde başka sitelerden alma olanağın yok mu ?
Var fakat dediğim gibi hazır olan bir sistemde 200 TL civarı indirim var. Ben de o sistemin parçalarını değiştirip öyle kullanmayı düşünüyorum.

Evet , anladım.

Ayrı ayrı donanım almak da istemiyorsun herhalde.
Alabilirim fakat zamanında yaptığım araştırmalara göre güvenilir sitelerden sistemi daha ucuza getiremiyordum. Her gün girip fiyatlara bakmadığımdan şuan ki durum nedir bilemiyorum.

Alabilirim fakat zamanında yaptığım araştırmalara göre güvenilir sitelerden sistemi daha ucuza getiremiyordum. Her gün girip fiyatlara bakmadığımdan şuan ki durum nedir bilemiyorum.

Nanokatalog.com
Hepsiburada.com
Teknobiyotik.com
Sinerji. ( uzantısını tam olarak bilmiyorum )
İtopya.com

Bunlar güvenilir siteler , forumda çoğu kişi random OEM ürün aldığı zaman bu siteleri kullanıyor , ama bir siteden alacaklar ise bütün parçaları Sinerji ve ya Nanokatalog kullanıyorlar.

Biraz geç oldu ama bir sorum var. 2200G işlemcinin yanında gelen Vega GPU dan görüntü almak için kabloyu anakarta mı bağlamam gerekiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…