Daha fazla
Power Boost 400W 12V kanalından yaklaşık 297W gibi bir değer veriyor yanlış hatırlamıyorsam. Onun yerine VS450 alın. O 408W veriyordu galiba. FSP 500W de almayın. 12V çift kanallı. Tek kanal daha iyidir. Kasayı da mümkünse VK-G1023S modeli ile değiştirin. Daha kaliteli gözüküyor. Sistemi babam bana söylemeden almış. O yüzden değişiklik yapamadım. Şimdi Power Boost PSU'yu yolladım. Fiyat farkını ödeyin VS450 ile değiştirelim dediler. Kasa için de şöyle bir çözüm buldum. Çatlak yerin üstüne gümüş renginde bir karton yapıştırdım. [emoji4]Evet PSU'nun markası da PowerBoost. Sadece buradan ne kadar dandik bir marka olduğunu anlayabiliyoruz400W aslında GTX 1050 Ti besleyebilir fakat tek kanaldan kaç W verebildiğine göre işler değişiyor. Tek kanaldan gelen W yükseldikçe PSU'nun kaliteleştiğini söyleyebiliriz yani. Keşke siz de PSU modelinizi değiştirip alsaydınız. Anakarta gelince dediğiniz gibi anakartın geleceğe yatırımı söz konusu değil. 2 RAM slotu var ve maksimum 32 GB 2400 MHZ RAM destekliyor. Ben de bu sebeplerden ötürü bu parçalarda değişime gitme kararı almıştım. Fakat kasanın bahsettiğiniz problemleri beni gerçekten kararsız bıraktı. Çünkü seçilebilir kasaların hepsi PowerBoost marka. Kendim kasamı seçip toplamaya kalksam bu sefer indirimden yararlanamıyorum ve çok uçuk fiyatlara geliyor sistem. Ne yapsam bilemedim şimdi.