Raikoho
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Bu yazıda sizlere danışmak istediğim 2 farklı konu var.
1-İlk olarak SSD ile başlamak istiyorum. Almayı düşündüğüm SSD
2-İkinci olarak ise SSD'den kaynaklı bir anakart önerisi isteyeceğim sizlerden. Kullandığım anakart ASUS B450 M Dragon modeli bir anakart. Ve eğer ben yanılmıyorsam maksimum PCI-e 3.0 portunu destekliyor. Alacağım SSD PCI-e 4.0 port olacağından dolayı geriye uyumluluk ile depolama kazanmak için bir süreliğine anakart alana dek hızdan taviz vereceğim. Sizlerden tavsiye istediğim anakart ise maksimum 3000 TL bantlarında Beyaz renk bir anakart olsun istiyorum. Mesh bir sistem topladım. NZXT'nin Siyah-Beyaz renklerini barındıran kasayı kullanıyorum şu anda. Bu yüzden PCI-e 4.0 portunu destekleyen beyaz renk bir anakart çok iyi olurdu açıkçası.
Sizlerden Nvme M.2 PCI-e 4.0 uyumlu 1TB 7000/6000 bir SSD önerisi ile birlikte bunu destekleyecek özellikle beyaz renklere sahip fiyatı maksimum 3000-3500 TL arasında olan bir anakart önerisi istiyorum. Fikirleriniz için teşekkürler iyi Sosyaller!
1-İlk olarak SSD ile başlamak istiyorum. Almayı düşündüğüm SSD
Kingston KC3000 1TB 7000-6000MB/s NVMe PCI-e 4.0 M.2 Gen4 SSD (SKC3000S/1024G)
Modeli idi. Fakat birçok site ve forumda Samsung 980 Pro isimli SSD'nin en iyi SSD olduğunu falan söylemişler. Arada uçuk bir fiyat farkı olmadığı sürece sizlerden de öneri ve tavsiye bekliyorum SSD konusunda. 7000-6000 MB yazma/okuma ve 1 TB depolama olması şartı ile.2-İkinci olarak ise SSD'den kaynaklı bir anakart önerisi isteyeceğim sizlerden. Kullandığım anakart ASUS B450 M Dragon modeli bir anakart. Ve eğer ben yanılmıyorsam maksimum PCI-e 3.0 portunu destekliyor. Alacağım SSD PCI-e 4.0 port olacağından dolayı geriye uyumluluk ile depolama kazanmak için bir süreliğine anakart alana dek hızdan taviz vereceğim. Sizlerden tavsiye istediğim anakart ise maksimum 3000 TL bantlarında Beyaz renk bir anakart olsun istiyorum. Mesh bir sistem topladım. NZXT'nin Siyah-Beyaz renklerini barındıran kasayı kullanıyorum şu anda. Bu yüzden PCI-e 4.0 portunu destekleyen beyaz renk bir anakart çok iyi olurdu açıkçası.
Sizlerden Nvme M.2 PCI-e 4.0 uyumlu 1TB 7000/6000 bir SSD önerisi ile birlikte bunu destekleyecek özellikle beyaz renklere sahip fiyatı maksimum 3000-3500 TL arasında olan bir anakart önerisi istiyorum. Fikirleriniz için teşekkürler iyi Sosyaller!