Anakart vidaları kasadan mı yoksa anakarttan mı çıkıyor?

agei

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Kasamı satıp yenisini alacağım. Anakartı kasaya taktığımız vidalar kasadan mı çıkıyor yoksa anakarttan mı? Ona göre yeni alıcıya vereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı kasaya montajlamak için gerekli vidalar genellikle kasanın kutu içeriğinden çıkar. Anakarta M.2 SSD montajı vb. şeyler için gerekli vidalar ise genellikle anakart kutusundan çıkıyor.

En doğru sonuç için kullandığınız kasanın ve anakartın kutu içeriğini üreticinin sayfasından kontrol etmenizi öneririm.

Anakarttan çıkar.
Anakartı kasaya montajlamak için gerekli vidalar genellikle kasanın kutu içeriğinden çıkar. Anakarta M.2 SSD montajı vb. şeyler için gerekli vidalar ise genellikle anakart kutusundan çıkıyor.

En doğru sonuç için kullandığınız kasanın ve anakartın kutu içeriğini üreticinin sayfasından kontrol etmenizi öneririm.
Hangisi bunlardan tam anlayamadım.

Bakıyorum sitelerinden şimdi.

Hocam anakart yükseltme vidaları ve anakart vidaları kasadan çıkıyor bildiğim kadarıyla, en azından benim kasam için öyleydi. (Lian Li 205M Mesh)

Şu ana kadar güncel kasalarda anakart vidası çıkmayan kasa görmedim. Bazen anakart ın içinden de çıkabiliyor, benim hem anakart hem de kasadan montaj vidası çıktı.

Hatalı bilgi veriliyor. Anakart yükseltici vidaları kasadan çıkar. Eğer ihtiyacınız varsa da internetten ya da 2. el parça satan yerlerden 3-30 paraya alabilirsiniz. Çok kasa, çok anakart montajladım ve değiştirdim. Hep kasadan çıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı