Anakart vidası yalama oldu

Mert alcadraz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Anakart değişimi için kasadan kartı çıkarmak istedim 4 vida söktüm ama kalan 2 vida ısrarla çıkmadı ben de biraz uğraşınca yalama oldu ve biraz eridi ne yapsam çıkaramadım. Moralim de bozuldu açıkçası. Nasıl çıkarabilirim bir öneriniz var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_1951.jpeg
    IMG_1951.jpeg
    228,8 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_1952.jpeg
    IMG_1952.jpeg
    149,6 KB · Görüntüleme: 44
Biraz mı? İlişkiye mi girdiniz vida ile? Bu nasıl bu hale geldi? Küçük bir pense ile biraz tutup çevirip çıkarabilirsiniz. Düz tornavida da olur. Hangisiyle rahat ederseniz.

Merhaba dostlar. Anakart değişimi için kasadan kartı çıkarmak istedim 4 vida söktüm ama kalan 2 vida ısrarla çıkmadı ben de biraz uğraşınca yalama oldu ve biraz eridi ne yapsam çıkaramadım. Moralim de bozuldu açıkçası. Nasıl çıkarabilirim bir öneriniz var mı?

Pense ile kavrayıp döndür olmazsa 404 gibi güçlü bir yapıştırıcıyı tornavidanın ucuna sürüp vidaya degdir biraz bekle ve döndür.

Biraz mı? İlişkiye mi girdiniz vida ile? Bu nasıl bu hale geldi? Küçük bir pense ile biraz tutup çevirip çıkarabilirsiniz. Düz tornavida da olur. Hangisiyle rahat ederseniz.

Vallahi hocam o kadar canımı sıktı ki uğraşmayacağım kadar uğraştım 2 tane vida yüzünden. Sinir oldum açıkçası. Artık bu noktadan sonra tornavidanın işe yarayacağını düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı