W WERQEW Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 673 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, başlıkta da yazdım. Anakart yanarsa SSD RAM işlemci falan yanar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2024
Nonced Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #2 WERQEW dedi: Arkadaşlar merhaba, başlıkta da yazdım. Anakart yanarsa SSD RAM işlemci falan yanar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır onlara bişey olmaz bende anakart yanmıştı anakart değişimi yaptım düzeldi
WERQEW dedi: Arkadaşlar merhaba, başlıkta da yazdım. Anakart yanarsa SSD RAM işlemci falan yanar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır onlara bişey olmaz bende anakart yanmıştı anakart değişimi yaptım düzeldi
Moksha Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 339 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #3 WERQEW dedi: Arkadaşlar merhaba, başlıkta da yazdım. Anakart yanarsa SSD RAM işlemci falan yanar mı? Genişletmek için tıkla... Çok ekstrem durumlarda başka donanımlar hasar görür genelde diğerleri etkilenmez.
WERQEW dedi: Arkadaşlar merhaba, başlıkta da yazdım. Anakart yanarsa SSD RAM işlemci falan yanar mı? Genişletmek için tıkla... Çok ekstrem durumlarda başka donanımlar hasar görür genelde diğerleri etkilenmez.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 4 Şubat 2024 #4 Nonced dedi: Hayır onlara bişey olmaz bende anakart yanmıştı anakart değişimi yaptım düzeldi Genişletmek için tıkla... Burada kesin bir şey yok, hasar veredebilir vermeyede.
Nonced dedi: Hayır onlara bişey olmaz bende anakart yanmıştı anakart değişimi yaptım düzeldi Genişletmek için tıkla... Burada kesin bir şey yok, hasar veredebilir vermeyede.
Murat C Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 732 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RAM: 32 GB DDR5 CL 36 6000 MHz SSD: Samsung MZ-V9P1T0BW 990 PRO 1 TB Ekran kartı: GIGABYTE AERO 4080 16 GB Anakart: GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX V1.1 İşlemci: Intel Core i7-13700K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 4 Şubat 2024 #5 WERQEW dedi: Arkadaşlar merhaba, başlıkta da yazdım. Anakart yanarsa SSD RAM işlemci falan yanar mı? Genişletmek için tıkla... Sadece kendi yongaları veya giriş çıkışları arızalanırsa bir şey olmaz fakat kısa devreden akımdan veya dış etkenlerden oluşan kazalarda üstündekiler de hasar görür.
WERQEW dedi: Arkadaşlar merhaba, başlıkta da yazdım. Anakart yanarsa SSD RAM işlemci falan yanar mı? Genişletmek için tıkla... Sadece kendi yongaları veya giriş çıkışları arızalanırsa bir şey olmaz fakat kısa devreden akımdan veya dış etkenlerden oluşan kazalarda üstündekiler de hasar görür.
Truvalıadam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 1.886 Çözümler 6 4 Şubat 2024 #6 WERQEW dedi: Arkadaşlar merhaba, başlıkta da yazdım. Anakart yanarsa SSD RAM işlemci falan yanar mı? Genişletmek için tıkla... Anakartın yanması zaten uçuk olay. Yeni teknolojilerde göremezsin.
WERQEW dedi: Arkadaşlar merhaba, başlıkta da yazdım. Anakart yanarsa SSD RAM işlemci falan yanar mı? Genişletmek için tıkla... Anakartın yanması zaten uçuk olay. Yeni teknolojilerde göremezsin.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 4 Şubat 2024 #7 Anakart yanmış olur (!) Kesin birşey yok ya hasar verir ya veermez.
X xobavenso Picopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #8 Genelde bir şey olmaz diğer donanımlar kısa devre verir zarardan korunmuş olur.