Anakart yandı sebebi nedir?

ThinkThug

Centipat
Sistemi topladıktan sonra çalıştırdım kısa bir süre sonra duman çıktı ve resimde görünen parça yandı sebebi nedir?
PSU Gigabyte P650B.

15829948496227023171969863737585.jpg

1582994993661600887354811971607.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
itopya.com'dan aldım garanti ve servis konusunda nasıllar hic bilmiyorum. Ama iki hafta en iyi ihtimalle gozden cıkardım.
Direk Servis Point İle görüşün. İtopya üzerinden gönderirseniz 2 haftadan çok daha fazla beklersiniz.

Geçmiş olsun şu MSI markasını hiç sevmiyorum nedense.
Hocam bir Asus kullanıcısı olarak MSI'ı anakart konusunda daha başarılı buluyorum. Yani tabii Asus ROG anakartları saymıyorum fiyatları uçuk zaten onu alacak olan Gigabyte Aorus alsın daha iyi.

Hocam bir ASUS kullanıcısı olarak MSI'ı anakart konusunda daha başarılı buluyorum. Yani tabii ASUS ROG anakartları saymıyorum fiyatları uçuk zaten onu alacak olan Gigabyte Aorus alsın daha iyi.

Ben başarılı bulmuyorum. Garantisi yeni biten MSI anakartım bir gün durduk yere hiçbir sebep yok iken yandı. İşinin ehli kişilere gösterdiğim de ise kuzey köprüsünün GG olduğunun bilgisini almıştım. Anakart konusunda ASUS ve Gigabyte'ı tek geçerim. Şu an ikinci Gigabyte anakartım hala taş gibi çalışıyorlar. İlk aldığım Gigabyte anakartın ses chipi yandığı halde çalışıyordu MSI'nın anakartı olsa hemen bozulur görüntü vermezdi.

Ben başarılı bulmuyorum. Garantisi yeni biten MSI anakartım bir gün durduk yere hiçbir sebep yok iken yandı. İşinin ehli kişilere gösterdiğim de ise kuzey köprüsünün GG olduğunun bilgisini almıştım. Anakart konusunda ASUS ve Gigabyte'ı tek geçerim. Şu an ikinci Gigabyte anakartım hala taş gibi çalışıyorlar. İlk aldığım Gigabyte anakartın ses chipi yandığı halde çalışıyordu MSI'nın anakartı olsa hemen bozulur görüntü vermezdi.

(Buarada profil foto efso :) fitgirl )
Bende pek fazla sevmiyorum MSI'yi.

(Buarada profil foto efso :) fitgirl )
Bende pek fazla sevmiyorum MSI'yi.

Profil resmimi beğenen 3.kişisiniz :) MSI'nın eski kalitesi yok valla açık konuşayım ben. Özellikle Gaming serisi ve Armor serisi tamamen çöp. Millet ucuz diye alıyor sonra ellerinde kalıyor. Eskiden MSI iyiydi 10 sene aynı anakartı kullandığımı bilirim bir kere bile arıza vermemişti. ( MSI K9VGM-V ) şimdi ki MSI anakartlar bir elektrik kesintisinde bile fişi çekebiliyor. Anakart konusunda ASUS ve Gigabyte çok iyi. ASRock'da iyi diyorlar ama hep sorun çıkartıyor o markanın ürünleri de. Bir kere kullanmıştım çok RAM seçiyor.

Ben bu anakarti uzun araştırmalar sonunda aldım birçok kullanıcı tavsiye etti ve bunda karar kıldım şu anda ilk izlenim olarak bir parça üzdü ama bakalım servis ve garanti işleyişi nasıl bekleyip göreceğiz.

Msi anakart konusunda Asus'tan daha iyidir. Aslında aralarında bir fark yok, ama Msi hem f/p üretiyor hem de BIOS u daha kolay. Öte yandan Msi anakartlarda Usb portu ve Sata Portu sayısı nispeten azdır. Bunu da M2 portu sayısının fazlalığı ile kapatır. Onun dışında Asus ile Msi arasında fark yok. Overclock.net sitesine baktığınızda Asus'un Am4 çıktığından bu yana sorunları olduğunu görebilirsiniz. Bu seviyede oyuncular için alınacak en iyi kart bence Aorus anakartlar. Yalnız şu kesin, Msi Am4 için özellikle B450 ve X570 konusunda Asus'tan çok daha iyi iş çıkardı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı