Ayberk Erinç Esen Hectopat Katılım 25 Temmuz 2013 Mesajlar 3 25 Temmuz 2013 #1 Arkadaşlar çalıştırdan dxdag ı açınca ankart sekmesinde ankartıma bakınca ''Bilinmiyor'' yazıyor diğer programlarıda denedim ne yapmalıyım Anakartımı öğrenmem gerek!!!!!
Arkadaşlar çalıştırdan dxdag ı açınca ankart sekmesinde ankartıma bakınca ''Bilinmiyor'' yazıyor diğer programlarıda denedim ne yapmalıyım Anakartımı öğrenmem gerek!!!!!
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2013 #2 Senin sistemi bilme gibi bir zihin gücümüz yok. İşletim sistemin ne? Anakartının markasını bilmiyor musun yoksa bilgisayar da mı görünmüyor?
Senin sistemi bilme gibi bir zihin gücümüz yok. İşletim sistemin ne? Anakartının markasını bilmiyor musun yoksa bilgisayar da mı görünmüyor?
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2013 #3 Dxdiag'da Anakart sekmesi yok ki. Öğrenmek için AIDA64 programını tavsiye ederim.