aerolona Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 880 Makaleler 6 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2017 #1 Arkadaşlar anakartı test etmek istiyorum ancak zarar verir mi böyle çalıştırmak yoksa bir kasanın düğmesiyle başlatmak daha mı güvenlidir?
Arkadaşlar anakartı test etmek istiyorum ancak zarar verir mi böyle çalıştırmak yoksa bir kasanın düğmesiyle başlatmak daha mı güvenlidir?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2017 #2 Tuşlar da sizin yaptığınız işlemi sadece kablolar ile uzaktan yapıyor. Kısa devre yaptırmadan, yanlış yere dokundurmadan açtığınız sürece hiçbir problem olmaz.
Tuşlar da sizin yaptığınız işlemi sadece kablolar ile uzaktan yapıyor. Kısa devre yaptırmadan, yanlış yere dokundurmadan açtığınız sürece hiçbir problem olmaz.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2017 #4 Düğme aynı olayın arada bir kabloyla yapılmasıdır ve yanlış bir şey yapmazsanız sorun olmaz.