Anakartı veya işlemcisi yanan televizyon çalışır mı?

tanerizm

Hectopat
Makaleler
1
Yer
4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri
Evdeki televizyon bir süredir sinyal yok hatası ile kanalları göstermiyordu fakat internet, YouTube, Netflix vb. uygulamalar çalışıyordu. Geçtiğimiz günlerde televizyoncuya götürdük ve televizyoncu anakart veya işlemcinin yandığını, değişmesi gerektiğini söyledi fakat bana inandırıcı gelmedi. Sonuçta anakart veya işlemci yansa cihaz çalışmaz diye düşündüm. Böyle bir intimal olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evdeki televizyon bir süredir sinyal yok hatası ile kanalları göstermiyordu fakat internet, YouTube, Netflix vb. uygulamalar çalışıyordu. Geçtiğimiz günlerde televizyoncuya götürdük ve televizyoncu anakart veya işlemcinin yandığını, değişmesi gerektiğini söyledi fakat bana inandırıcı gelmedi. Sonuçta anakart veya işlemci yansa cihaz çalışmaz diye düşündüm. Böyle bir intimal olabilir mi?

Doğru düşünmüşsün.

Hadi diyelim soketlerden biri yandı onun içinde anakart yandı demezler daha adam akılı işin ehli birini bulursan sorunu çözer muhtemelen.

Onu geçtim işlemci nasıl yansın 80 derece sıcaklığa kadar çıkıyorlar. Hadi bir şey oldu yandı diyelim o zamana kadar televizyonunda alev almaya başlaması gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı