Anakartım zarar görmüş olabilir mi?

atre1d3s

Hectopat
Daha fazla  
Geçen günlerde işlemci fanını çıkardıktan sonra geri takarken bayağı bir zorlandım. Takmaya çalışırken bazı kısımlarda anakartın düz yüzeyine de vidalamaya çalıştım istemeden de olsa. Bir problem olur mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart üreticileri genelde işlemci soğutucusunun vidalarının geldiği yerlere, vidalama yanlış yapılırsa sıkıntı çıkmasın diye pay bırakıyorlar. Oralarda veri yolu olmuyor. Şu an sıkıntısız kullanıyorsanız bir problem olmaz.

Eğer şu anda sorunsuz kullanıyorsanız bir şey olmaz.
Profil resminizdeki Steam logosu bilerek bırakılmış bir detay mı 🙂

@lucilucifer , anakart üreticileri vida bölgelerinden devre geçirmemeye çalıyor genelde. Bir şey olmamıştır. Düşünülen kadar narin parçalar değil bu sistem bileşenleri.

Profil resminizdeki Steam logosu bilerek bırakılmış bir detay mı 🙂

@lucilucifer , anakart üreticileri vida bölgelerinden devre geçirmemeye çalıyor genelde. Bir şey olmamıştır. Düşünülen kadar narin parçalar değil bu sistem bileşenleri.
Bilemiyorum öyle mi? :p

işlemcinin sıcaklık değerini 90 derece üstü göstermişti... 1 haftadır kullanmıyorum ekran kartını coil whine sebebi ile servise göndermiştim. İade aldım başka ekran kartı sipariş ettim geldiğinde tekrardan deneyeceğim.
MSI afterburner ve AIDA64 sonucunu atar mısın?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı