samc34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 2.608 Çözümler 1 20 Nisan 2022 #1 Anakartın üzerine sucuk koyun. Pişiyorsa doğrudur. İntel mühendisleri bile sensörleri bu şekilde test edebiliyor.
Anakartın üzerine sucuk koyun. Pişiyorsa doğrudur. İntel mühendisleri bile sensörleri bu şekilde test edebiliyor.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #2 samc34 dedi: Anakartın üzerine sucuk koyun. Pişiyorsa doğrudur. Intel mühendisleri bile sensörleri bu şekilde test edebiliyor. Genişletmek için tıkla... Mizah ve eğlence ne alaka demiştim, konuya girince anladım. Komik değil bence, çünkü artık sadece piliç kokteyl sosis yiyebiliyoruz ülkecek.
samc34 dedi: Anakartın üzerine sucuk koyun. Pişiyorsa doğrudur. Intel mühendisleri bile sensörleri bu şekilde test edebiliyor. Genişletmek için tıkla... Mizah ve eğlence ne alaka demiştim, konuya girince anladım. Komik değil bence, çünkü artık sadece piliç kokteyl sosis yiyebiliyoruz ülkecek.
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #3 Yalayarak test ede bilirsin hele eski amdler olursa tadından yenmez.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #4 Ekmek Reis dedi: Yalayarak test edebilirsin hele eski AMD'ler olursa tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Mmmhhhhhhh... Fanı çıkarınca yanan işlemcilerden mi?
Ekmek Reis dedi: Yalayarak test edebilirsin hele eski AMD'ler olursa tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Mmmhhhhhhh... Fanı çıkarınca yanan işlemcilerden mi?
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #5 Nonexistent dedi: Mmmhhhhhhh... Fanı çıkarınca yanan işlemcilerden mi? Genişletmek için tıkla... Onlar çok lezzetli ama 2012 civarı çıkma fanı susmak bilmeyen amdler de lezzetli.
Nonexistent dedi: Mmmhhhhhhh... Fanı çıkarınca yanan işlemcilerden mi? Genişletmek için tıkla... Onlar çok lezzetli ama 2012 civarı çıkma fanı susmak bilmeyen amdler de lezzetli.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #6 Ekmek Reis dedi: Onlar çok lezzetli ama 2012 civarı çıkma fanı susmak bilmeyen AMD'ler de lezzetli. Genişletmek için tıkla... Nerede o eski AMD'ler? Hiç tadı kalmadı. Eskiden ne güzel ısınırdı, şimdi buz gibi çalışıyor
Ekmek Reis dedi: Onlar çok lezzetli ama 2012 civarı çıkma fanı susmak bilmeyen AMD'ler de lezzetli. Genişletmek için tıkla... Nerede o eski AMD'ler? Hiç tadı kalmadı. Eskiden ne güzel ısınırdı, şimdi buz gibi çalışıyor