Şevko01 Femtopat Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #1 Merhaba, anakartım biraz öne doğru eğildi, bunun bir sorunu olur mu? Zararlı mı yuvaya?
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.880 Çözümler 7 6 Temmuz 2025 #2 Hocam düzgünce montajlayın. Bir de sanki anakart öne eğilmemiş siz ekran kartı vidalarını sıktığınıza emin misiniz? Artı 0 Eksi
Hocam düzgünce montajlayın. Bir de sanki anakart öne eğilmemiş siz ekran kartı vidalarını sıktığınıza emin misiniz?
KS KS Şevko01 Femtopat Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #3 ReyuM dedi: Hocam düzgünce montajlayın. Bir de sanki anakart öne eğilmemiş siz ekran kartı vidalarını sıktığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yazcaktım stresten yanlışmyazmışım Artı 0 Eksi
ReyuM dedi: Hocam düzgünce montajlayın. Bir de sanki anakart öne eğilmemiş siz ekran kartı vidalarını sıktığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yazcaktım stresten yanlışmyazmışım
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.880 Çözümler 7 6 Temmuz 2025 #4 Hocam düzgünce montajlayın. Böyle kalması zararlı. Artı 0 Eksi
R3HAA Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 954 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #5 Hocam display port tutuyor bence şuan kırılır falan uğraşırsınız sonra. Artı 0 Eksi