Anakartın sağlam olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Yer
Mère-Lachaiselongue Cemetery
Daha fazla  
İyi akşamlar. Şu anki anakartım 4 GB RAM destekliyor. Bu yüzden yeni bir anakart almaya karar verdim ama 775 soket çünkü şu an kullandığım Quad 9400 var elimde. Ek olarak işlemciye para vermek istemedim. Bir tane buldum zar zor. DDR3 4x2 8 GB RAM destekli. Anakartın resimlerini bıraktım bir bakıp sağlam olup olmadığı yazabilir misiniz? Resimler biraz bulanık kusura bakmayın.
Anakart bir kasanın içinde test edipte almayı düşünüyorum haliyle ama neye bakmam gerek. Sadece düzgün açılması yeterli mi?

20210623_164643.jpg

20210623_164717.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden öyle dediniz hocam? Sistem olarak da alabilirim 1.000, sadece anakart ve 2 tane 4x4 RAM ile 350.
Hocam işlemci masrafından kaçmak için eski sistem alıyorsunuz 1.000TL ona vereceğinize elinizdekini de satıp DDR4 sıfır anakart ram işlemci alabiliyorsunuz paranızı çöpe atmayın.

Hocam işlemci masrafından kaçmak için eski sistem alıyorsunuz 1.000TL ona vereceğinize elinizdekini de satıp DDR4 sıfır anakart RAM işlemci alabiliyorsunuz paranızı çöpe atmayın.

Yeni sistem almıyorum hocam. Bende zaten şu an bir sistem var sadece anakart bakıyordum bunu buldum. Anakart ile RAM ikisi iyi gibi fiyatı. Uzun ömürlü almıyorum bu anakartı. 1-2 sene sonra yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum zaten.

Yeni sistem almıyorum hocam. Bende zaten şu an bir sistem var sadece anakart bakıyordum bunu buldum. Anakart ile RAM ikisi iyi gibi fiyatı. Uzun ömürlü almıyorum bu anakartı. 1-2 sene sonra yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum zaten.

Sistem olarak da alabilirim dediğiniz için dedim fakat elinizdeki anakart RAM işlemciyi satıp + 350 eklerseniz üstüne 2.el piyasadan daha iyi RAM işlemci anakart alabiliyorsunuz. Örnek H61 anakart + i5 3470 + 8 GB DDR3 RAM.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı