BURAK ATAŞ
Centipat
Daha fazla
Gayet iyi değerler. Tabi CPU'nun çektiği Watt değerine göre değişir. Genede 100C dereceden bile fazlasında çalışabileceğini söyleyeyim.Evet arkadaşlar sorum bu. Sizce anakartımın VRM ve anakart sıcaklığı normal mi? 30dakikalık TLOU 1 sonrası değerler bu. (odada 24 derece klima çalışıyor iken bu dereceler).
Gayet iyi değerler. Tabii CPU'nun çektiği watt değerine göre değişir. Gene de 100C dereceden bile fazlasında çalışabileceğini söyleyeyim.
160W için bu değerler buz gibi sayılabilir. Anakart modeli nedir?Hocam işlemcim R9 7950X 160wattı görmüştü yanlış hatırlamıyorsam buna göre bu dereceler normal mi zaten kasanın içi bayağı sıcaktı attığı hava sıcaktı bayağı.
160W için bu değerler buz gibi sayılabilir. Anakart modeli nedir?
Bir de OCCT ile CPU'u komple yüke sokun, bakalım en fazla kaç görüyor?
GPU ve CPU sıcaklığına nazaran VRM'lerin tölerans oranı çok daha yüksek.
160W için bu değerler buz gibi sayılabilir. Anakart modeli nedir?
Bir de OCCT ile CPU'u komple yüke sokun, bakalım en fazla kaç görüyor?
GPU ve CPU sıcaklığına nazaran VRM'lerin tölerans oranı çok daha yüksek. Tüm sistem bileşenlerinin sıcaklık töleransları farklı oluyor yani.
En fazla 197W çektiği gözükmüş ve 46 derece görmüş maksimum. OCCT'nin de kendi değer arayüzü var, HWINFO'a göre çok daha okunaklı.Hocam biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın OCCT ile çakıştı HWiNFO o yüzden OCCT yapamadım onun yerine Cinebench yaptım 10dakikalık yine 24 derecede klima açıktı ve test sonucu bu şekilde.
En fazla 197W çektiği gözükmüş ve 46 derece görmüş maksimum. OCCT'nin de kendi değer arayüzü var, HWiNFO'a göre çok daha okunaklı.
Sonuçta koskoca soğutma bloğu bulunan bir anakart. Bir sıkıntı olacağını düşünmeyin, bu sıcaklıklar hiçbir şey.
İmkanı yok.Tamam dır hocam sağ olun ben bu konuyu anakartın soğutucu blok üstünde jelatini var biliyorsunuzdur onu sökerken yırtılda bayağı yırtıla yırtıla söktüm sizce soğutucu bloğun oynama şansı var mı yerinden.