arcaq Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.116 Makaleler 7 Çözümler 3 Yer 9 Realms 7 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, forumları geziyorum anakarttan kasa fanlarını kontrol edebiliyormuşuz. 2 Sorum olacak. 1. Fanları nasıl kontrol edeceğiz, tüm anakartlarda çalışır mı? 2. Fan çoklayıcı koyarsak yine kontrol edebilir miyiz?
Arkadaşlar merhaba, forumları geziyorum anakarttan kasa fanlarını kontrol edebiliyormuşuz. 2 Sorum olacak. 1. Fanları nasıl kontrol edeceğiz, tüm anakartlarda çalışır mı? 2. Fan çoklayıcı koyarsak yine kontrol edebilir miyiz?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.344 Makaleler 42 Çözümler 276 7 Ocak 2021 #2 PWM ya da DC bağlantı destekli fan portu varsa edilebilir ki güncel bütün anakartlarda bulunmakta. Çoklayıcı ile edebilirsiniz.
PWM ya da DC bağlantı destekli fan portu varsa edilebilir ki güncel bütün anakartlarda bulunmakta. Çoklayıcı ile edebilirsiniz.
josephrain Picopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #3 Anakart marka model ve fan marka model belirtirseniz daha iyi yardımcı olunabilir. Fanın sonunda 3 giriş varsa DC fandır voltajla kontrol edilir. Fanın sonunda 4 giriş varsa PWM fandır sinyal ile kontrol edilir.
Anakart marka model ve fan marka model belirtirseniz daha iyi yardımcı olunabilir. Fanın sonunda 3 giriş varsa DC fandır voltajla kontrol edilir. Fanın sonunda 4 giriş varsa PWM fandır sinyal ile kontrol edilir.
arcaq Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.116 Makaleler 7 Çözümler 3 Yer 9 Realms 7 Ocak 2021 #4 Mithat Berhan dedi: PWM ya da DC bağlantı destekli fan portu varsa edilebilir ki güncel bütün anakartlarda bulunmakta. Çoklayıcı ile edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, 1 haftadır araştırmaya çalışıyorum konu açmayı denedim cevabı verdiniz. josephrain dedi: Anakart marka model ve fan marka model belirtirseniz daha iyi yardımcı olunabilir. Fanın sonunda 3 giriş varsa DC fandır voltajla kontrol edilir. Fanın sonunda 4 giriş varsa PWM fandır sinyal ile kontrol edilir. Genişletmek için tıkla... H410M-K (Asus Prime) Fan almadım, MSI MAG Forge 100M alacağım yakında. 3 fanla geliyor.
Mithat Berhan dedi: PWM ya da DC bağlantı destekli fan portu varsa edilebilir ki güncel bütün anakartlarda bulunmakta. Çoklayıcı ile edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, 1 haftadır araştırmaya çalışıyorum konu açmayı denedim cevabı verdiniz. josephrain dedi: Anakart marka model ve fan marka model belirtirseniz daha iyi yardımcı olunabilir. Fanın sonunda 3 giriş varsa DC fandır voltajla kontrol edilir. Fanın sonunda 4 giriş varsa PWM fandır sinyal ile kontrol edilir. Genişletmek için tıkla... H410M-K (Asus Prime) Fan almadım, MSI MAG Forge 100M alacağım yakında. 3 fanla geliyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.344 Makaleler 42 Çözümler 276 7 Ocak 2021 #5 Fan çoklayıcı işinizi görecektir.
arcaq Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.116 Makaleler 7 Çözümler 3 Yer 9 Realms 7 Ocak 2021 #6 Mithat Berhan dedi: Fan çoklayıcı işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Bu MSI MAG Forge 100M ile çalışır mı? Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y PWM Kablosu 4 pin Switch 3 pin 3 Port : Amazon.com.tr: Bilgisayar Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y PWM Kablosu 4 pin Switch 3 pin 3 Port : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Mithat Berhan dedi: Fan çoklayıcı işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Bu MSI MAG Forge 100M ile çalışır mı? Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y PWM Kablosu 4 pin Switch 3 pin 3 Port : Amazon.com.tr: Bilgisayar Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y PWM Kablosu 4 pin Switch 3 pin 3 Port : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.344 Makaleler 42 Çözümler 276 7 Ocak 2021 #7 İşinizi görür gibi, ileride ek yapcaksanız farklı öneririm.
arcaq Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.116 Makaleler 7 Çözümler 3 Yer 9 Realms 7 Ocak 2021 #8 Mithat Berhan dedi: İşinizi görür gibi, ileride ek yapcaksanız farklı öneririm. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
Mithat Berhan dedi: İşinizi görür gibi, ileride ek yapcaksanız farklı öneririm. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.