batuhan dede Hectopat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 64 21 Aralık 2023 #1 Anakartımda DRAM ışığı yanıyor, monitöre görüntü gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2023
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.722 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 21 Aralık 2023 #2 Ne oldu da böyle bir şey oldu? Sistem RAM'inden bahsediyor. Bellekleri kontrol edin.
F Fwing Megapat Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #3 Ramleri söküp takarak hatta yerlerini değiştirerek tekrar dener misiniz.
batuhan dede Hectopat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 64 21 Aralık 2023 #4 Fwing dedi: RAM'leri söküp takarak hatta yerlerini değiştirerek tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı OnurTAŞ dedi: Ne oldu da böyle bir şey oldu? Sistem RAM'inden bahsediyor. Bellekleri kontrol edin. Genişletmek için tıkla... 2 haftadır tanımlanamayan ağ hatası alıyordum BIOS'tan birkaç şeyi bilmeden değiştirince böyle oldu?
Fwing dedi: RAM'leri söküp takarak hatta yerlerini değiştirerek tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı OnurTAŞ dedi: Ne oldu da böyle bir şey oldu? Sistem RAM'inden bahsediyor. Bellekleri kontrol edin. Genişletmek için tıkla... 2 haftadır tanımlanamayan ağ hatası alıyordum BIOS'tan birkaç şeyi bilmeden değiştirince böyle oldu?
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.722 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 21 Aralık 2023 #5 batuhan dede dedi: 2 haftadır tanımlanamayan ağ hatası alıyordum BIOS'tan birkaç şeyi bilmeden değiştirince böyle oldu? Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlamayı denediniz mi? CMOS reset veya BIOS pilini sök- bekle-tak yapabilirsiniz.
batuhan dede dedi: 2 haftadır tanımlanamayan ağ hatası alıyordum BIOS'tan birkaç şeyi bilmeden değiştirince böyle oldu? Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlamayı denediniz mi? CMOS reset veya BIOS pilini sök- bekle-tak yapabilirsiniz.
batuhan dede Hectopat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 64 22 Aralık 2023 #6 OnurTAŞ dedi: BIOS sıfırlamayı denediniz mi? CMOS reset veya BIOS pilini sök- bekle-tak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini cıkardım taktım olmadı.
OnurTAŞ dedi: BIOS sıfırlamayı denediniz mi? CMOS reset veya BIOS pilini sök- bekle-tak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini cıkardım taktım olmadı.
F Fwing Megapat Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #7 O zaman ramler bozulmuş olabilir anakart ram slotu da bozuk olabilir ama genelde anakart slotu sağlamdır. En yakın bilgisayarcıya gidelebilir veya yeni ram alınıp denenebilir.
O zaman ramler bozulmuş olabilir anakart ram slotu da bozuk olabilir ama genelde anakart slotu sağlamdır. En yakın bilgisayarcıya gidelebilir veya yeni ram alınıp denenebilir.