Anakarttaki giriş nedir?

Qunefe

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, dün akşam disarida çop kovasinin kenarinda bir anakart buldum. Temiz duruyor diye aldim, merak ettim. Calistirmayi denemek istedim ama cok garip geldi. Laptop anakartina benziyor ama daha küçük ve kenarında bir giriş var. Ne olduğunu anlayamadim, bilen varsa yardim edebilir mi? Çalıştırmayı denemek istiyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bir laptop anakartına benzettim. Anakarttaki o sokette de dockstation bağlantısı için olabilir. Eski kurumsala hitap eden bir laptop anakartı sanki, Lenovo Thinkpad yada HP EliteBook vb.

Eski bir laptop anakartına benzettim. Anakarttaki o sokette de dockstation bağlantısı için olabilir. Eski kurumsala hitap eden bir laptop anakartı sanki, Lenovo Thinkpad'ya da HP EliteBook vb.

Peki bir şekilde kullanabilme veya çaliştirma ihtimalim var mi çünkü baska hiçbir giris bulamadim.

Değerlendirebileceğinizi sanmam, muhtemelen hurdadır.

Değerlendirebileceğinizi sanmam, muhtemelen hurdadır.

4 GB bir RAM vardi ustunde DDR3 sanirim kendi laptopuma ekledim onu 8 yaptim bir de i3 islemci var sanirim ama 2.nesil onu ne yaparim bilmiyorum ama

4 GB bir RAM vardi ustunde DDR3 sanirim kendi laptopuma ekledim onu 8 yaptim bir de i3 islemci var sanirim ama 2.nesil onu ne yaparim bilmiyorum ama
Vaktiniz varsa sahibindende satmayı deneyebilirsiniz işlemciyi. Arızalı olabilir açıklaması ile satışa koyarsınız, 50 - 100 TL ye alıcı bulabilirsiniz belki. Ama uzun sürebilir satılması, belki satılamayabilir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…