Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 7 Aralık 2021 #1 Merhaba, kasanın arkasında bir monitör resmi gibi bir şey var ve üstünde de HDMI yazıyor. Bunlar tam olarak ne işe yarıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2021
Merhaba, kasanın arkasında bir monitör resmi gibi bir şey var ve üstünde de HDMI yazıyor. Bunlar tam olarak ne işe yarıyor?
KS KS Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 7 Aralık 2021 #11 JenLedger dedi: Evet onboard grafik kartı mevcut (Intel HD 4600). Ekran kartınıza bir şey olması durumunda, ekran kartını çıkartıp oradan görüntü alabilirsiniz. Tabi düşük performans ile. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Bu işlemci de İntel HD 4600 olduğunu nereden gördünüz? Kontrol edebileceğim bir yer var mı? Artı 0 Eksi
JenLedger dedi: Evet onboard grafik kartı mevcut (Intel HD 4600). Ekran kartınıza bir şey olması durumunda, ekran kartını çıkartıp oradan görüntü alabilirsiniz. Tabi düşük performans ile. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Bu işlemci de İntel HD 4600 olduğunu nereden gördünüz? Kontrol edebileceğim bir yer var mı?
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 7 Aralık 2021 #12 Furkan_D dedi: Teşekkürler hocam. Bu işlemci de İntel HD 4600 olduğunu nereden gördünüz? Kontrol edebileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Intel'in kendi sitesinde mevcut. Google'a yazarsanız bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Furkan_D dedi: Teşekkürler hocam. Bu işlemci de İntel HD 4600 olduğunu nereden gördünüz? Kontrol edebileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Intel'in kendi sitesinde mevcut. Google'a yazarsanız bulabilirsiniz.
KS KS Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 7 Aralık 2021 #13 JenLedger dedi: Intel'in kendi sitesinde mevcut. Google'a yazarsanız bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, bu alttaki olan da televizyon falan mı bağlayabiliyoruz? Artı 0 Eksi
JenLedger dedi: Intel'in kendi sitesinde mevcut. Google'a yazarsanız bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, bu alttaki olan da televizyon falan mı bağlayabiliyoruz?
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 7 Aralık 2021 #14 Üstteki HDMI televizyon için. Alttaki çıkıştan da olan TV'ler var ama çok nadir. Artı 0 Eksi
KS KS Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 7 Aralık 2021 #15 @JenLedger Üsteki bilgisayarı ekran kartsız çalıştırmak için kullandığımız onboard değil miydi hocam? HDMI televizyon derken anlayamadım? Son düzenleme: 7 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
@JenLedger Üsteki bilgisayarı ekran kartsız çalıştırmak için kullandığımız onboard değil miydi hocam? HDMI televizyon derken anlayamadım?
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 7 Aralık 2021 #16 Üstte 2 adet giriş var bir monitör logolu olan bir de HDMI. Ondan bahsediyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 7 Aralık 2021 #17 JenLedger dedi: Üstte 2 adet giriş var bir monitör logolu olan bir de HDMI. Ondan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır usta sağ olasın. Artı 0 Eksi
JenLedger dedi: Üstte 2 adet giriş var bir monitör logolu olan bir de HDMI. Ondan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır usta sağ olasın.