Anakarttan çıkarılan parçadan sonra sistem açılmıyor

walterw

Femtopat
Merhaba, dün ekran kartını çıkarmaya çalışırken anlamadığım bir şekilde yonga setinin olduğu şeyi çıkarmışım, adını bilmiyorum resim bırakacağım. Bu işaretlediğim kısımdaki ASUS olan şey çıktı. İlk başta PC açılıyordu ama görüntü gelmiyordu, şu an direkt açılmıyor. Bu şeyin tek vidası kayıp o yüzden tam takamıyorum. Sizce ne olmuş olabilir, bunu takınca düzelecek mi?

Dosya Ekleri

• IMG_3873.jpeg
    IMG_3873.jpeg
    192,1 KB · Görüntüleme: 61
Soğutucu blok yazan arkadaş haklı ve o kısım hava akışını arttırmak, ağır yük altında soğutmaya çalışmak için orada. Anakartın güç sistemi olan VRM ısıyı arttırıp işlemciyi çöp etmiş bile olabilir. Hiç zaman kaybetmeden teknik destek alın.

Verdim hocam, anakartın bir iki yerinde sıkıntı oluşmuş, 2400 masraf cıktı. Anakartım B550 mk 3.5 4 K, şimdi sence bunu yaptırmak mı daha mantıklı yoksa sıfır A520 almak falan mı? Anakartı ikinci el olarak almıştım, ama bozulması benden.
Über oyuncu değilseniz veya oc ile işiniz yoksa alın a520 geçin. Anakart chipsetleri arasındaki fark daha fazla yükü kaldırmak için ya da mosfet verimliliği için. b550 almamak sizi yormamalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı