4 458447 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 659 Makaleler 1 10 Eylül 2024 #1 Küçükken gitmeyi çok istiyordum ancak yaşım büyük olduğundan gidemedim. Büyük bir eksi mi sizce?
A adresaetse Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #2 458447 dedi: Küçükken gitmeyi çok istiyordum ancak yaşım büyük olduğundan gidemedim. Büyük bir eksi mi sizce? Genişletmek için tıkla... Bende gitmedim, zaten oyun oynatıp resim çizdiriyorlar.
458447 dedi: Küçükken gitmeyi çok istiyordum ancak yaşım büyük olduğundan gidemedim. Büyük bir eksi mi sizce? Genişletmek için tıkla... Bende gitmedim, zaten oyun oynatıp resim çizdiriyorlar.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.296 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #3 Hayır git, yemek ye resim çiz, oyun oyna, gel şeklinde işliyor.
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.190 Çözümler 31 10 Eylül 2024 #4 Tamamen zaman kaybı bir olay. Zaten çocuk 16 yıl okuyor, bir de ekstra gereksiz birkaç yıl daha eklemek manasız. İyi ki gitmedim diye sevinebilirsiniz.
Tamamen zaman kaybı bir olay. Zaten çocuk 16 yıl okuyor, bir de ekstra gereksiz birkaç yıl daha eklemek manasız. İyi ki gitmedim diye sevinebilirsiniz.
A adresaetse Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #5 alasakarama dedi: Tamamen zaman kaybı bir olay. Zaten çocuk 16 yıl okuyor, bir de ekstra gereksiz birkaç yıl daha eklemek manasız. İyi ki gitmedim diye sevinebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet, mesela 1 hafta falan gittim. Sonra aileme gitmek istemediğimi söyledim boş yere geliyorum dedim bırakmıştım. Ona bakılırsa Evde'de yemek yiyip oyun oynayabiliyorsun küçükken ve konfor alanında oluyorsun. Gitmemen daha iyi oluyor o yüzden.
alasakarama dedi: Tamamen zaman kaybı bir olay. Zaten çocuk 16 yıl okuyor, bir de ekstra gereksiz birkaç yıl daha eklemek manasız. İyi ki gitmedim diye sevinebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet, mesela 1 hafta falan gittim. Sonra aileme gitmek istemediğimi söyledim boş yere geliyorum dedim bırakmıştım. Ona bakılırsa Evde'de yemek yiyip oyun oynayabiliyorsun küçükken ve konfor alanında oluyorsun. Gitmemen daha iyi oluyor o yüzden.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 10 Eylül 2024 #6 458447 dedi: Küçükken gitmeyi çok istiyordum ancak yaşım büyük olduğundan gidemedim. Büyük bir eksi mi sizce? Genişletmek için tıkla... Bence öyle.
458447 dedi: Küçükken gitmeyi çok istiyordum ancak yaşım büyük olduğundan gidemedim. Büyük bir eksi mi sizce? Genişletmek için tıkla... Bence öyle.