O otm Megapat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 758 Çözümler 6 29 Aralık 2019 #11 Cruslan dedi: Kıyamet yaklaşıyor. Türkiye Cumhuriyeti'nde bilgi özgürlüğüne yapılan ilk iyileştirme... Genişletmek için tıkla... Sanki wikipedia olmasa bilgiye ulaşılamıyor. Açıkken de, kapalıyken de bir eksikliğini hissetmedim.
Cruslan dedi: Kıyamet yaklaşıyor. Türkiye Cumhuriyeti'nde bilgi özgürlüğüne yapılan ilk iyileştirme... Genişletmek için tıkla... Sanki wikipedia olmasa bilgiye ulaşılamıyor. Açıkken de, kapalıyken de bir eksikliğini hissetmedim.
Keduket Decipat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 1 29 Aralık 2019 #12 Emir M. dedi: Temeller atılıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Sırada Lise öğrencilerine tablet dağıtma var.
Emir M. dedi: Temeller atılıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Sırada Lise öğrencilerine tablet dağıtma var.
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.113 Makaleler 1 Çözümler 13 29 Aralık 2019 #13 Keduket dedi: Seçim yaklaşıyor desene. Genişletmek için tıkla... Höyt, heyt, destekle biraz be adam(!)
Keduket dedi: Seçim yaklaşıyor desene. Genişletmek için tıkla... Höyt, heyt, destekle biraz be adam(!)
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.066 Çözümler 11 Yer Türkiye 29 Aralık 2019 #14 Emir M. dedi: İlk önce yerli otomobil sonra Wikipedia, Allah'ım neler oluyor Türkiye de. Genişletmek için tıkla... Yurt dışına giden -futbolcu- gençlerimiz de var.
Emir M. dedi: İlk önce yerli otomobil sonra Wikipedia, Allah'ım neler oluyor Türkiye de. Genişletmek için tıkla... Yurt dışına giden -futbolcu- gençlerimiz de var.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.263 Makaleler 26 Çözümler 525 29 Aralık 2019 #15 Keduket dedi: Sırada Lise öğrencilerine tablet dağıtma var. Genişletmek için tıkla... O konu biraz şüpheli hocam.
Keduket dedi: Sırada Lise öğrencilerine tablet dağıtma var. Genişletmek için tıkla... O konu biraz şüpheli hocam.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.786 Makaleler 1 Çözümler 83 29 Aralık 2019 #16 %50 yi ilgilendirmeyen haber, heyecanlanmayin.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2019 #17 @bitwise çok ince olmuş hocam. Seçim yakındır, pozisyon alın. Düzenleme : Profil fotoğrafındaki kedinin ağzı ne öyle?
@bitwise çok ince olmuş hocam. Seçim yakındır, pozisyon alın. Düzenleme : Profil fotoğrafındaki kedinin ağzı ne öyle?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.263 Makaleler 26 Çözümler 525 29 Aralık 2019 #18 Firehorse MK II dedi: @bitwise çok ince olmuş hocam. Seçim yakındır, pozisyon alın. Düzenleme : Profil fotoğrafındaki kedinin ağzı ne öyle? Genişletmek için tıkla... Uykusu gelmiş hocam esniyor oda. Ama az daha açsa çenesi ayrılacak.
Firehorse MK II dedi: @bitwise çok ince olmuş hocam. Seçim yakındır, pozisyon alın. Düzenleme : Profil fotoğrafındaki kedinin ağzı ne öyle? Genişletmek için tıkla... Uykusu gelmiş hocam esniyor oda. Ama az daha açsa çenesi ayrılacak.
EFSANEBRAD Megapat Katılım 14 Kasım 2016 Mesajlar 128 Çözümler 2 Yer KSK İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 29 Aralık 2019 #19 Alt tarafı iki tuşa eksik basıp gireceğiz Şimdi baktım da hala açılmamış.
B BlueMagic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı olmaya çalışıyor. 29 Aralık 2019 #20 yüzemeyenbalık dedi: Aga canın mı sıkılıyor. Açılsa dert açılmasa dert. Genişletmek için tıkla... Benim pek sıkılmıyor ama yönetenlerin sıkıldığı kesin. Şuna baksana kafam esti kapadım hop kafam bir daha esti açtım. Bu nedir ya Muz Cumhuriyeti miyiz? Saçma sapan hareketler.
yüzemeyenbalık dedi: Aga canın mı sıkılıyor. Açılsa dert açılmasa dert. Genişletmek için tıkla... Benim pek sıkılmıyor ama yönetenlerin sıkıldığı kesin. Şuna baksana kafam esti kapadım hop kafam bir daha esti açtım. Bu nedir ya Muz Cumhuriyeti miyiz? Saçma sapan hareketler.