ANC ne kadar etkili?

samed.000

Centipat
Daha fazla  
Merhaba kulaklık alacağım ANC olup olmama konusunda kararsız kaldım etüt ortamında ders çalışırken gelen gürültü sesinden rahatsız olduğum için düşünüyorum ne kadar etkili? Olmasına gerek var mı?

Merhaba kulaklık alacağım ANC olup olmama konusunda kararsız kaldım etüt ortamında ders çalışırken gelen gürültü sesinden rahatsız olduğum için düşünüyorum ne kadar etkili? Olmasına gerek var mı?

ANC'si kaliteli bir kulaklık alırsanız etrafınızdaki bütün sesi keser. Bana göre kulaklıktaki en önemli özelliklerden birisi.

Kulaklığın kalitesine göre değişir ama fabrika da çalışırken kullaklık kullanan biri olarak kesinlikle yüksek gürültülü makineların seslerini ciddi oranda bastırıyor.

Alacağınız kulaklığa göre değişir, Redmi Buds 4 var bende açık iken ve kapalı iken fark edilmiyor bile. Ancak bir de TaoTronics SoundSurge 85 var açık ve kapalı iken ciddi oranda ses kesmesi oluyor. Alacağın kulaklık 1K'den ucuz ise çok fark etmezsin 1K civarlarında ise eh işte iş görür. Kulaklık tipine göre de değişir kulaküstünde daha çok keser.

Hocam isterseniz yeni konu açıp bütçenize göre bizden kulaklık tavsiyesi isteyin size yardımcı olalım.

Bütçeni bilmediğim için sennhaiser ve AirPods Pro önerebilirim. Kesinlikle fiyatının hakkını veren markalar ama orta halli bir öğrenci olduğunu varsayarsak Anker'e yönelebilirsin. 1 yıl boyunca Q30 kullandım sesi o kadar güzel kesiyor ki hiçbir şey duymuyorsun.

Bütçeni bilmediğim için sennhaiser ve AirPods Pro önerebilirim. Kesinlikle fiyatının hakkını veren markalar ama orta halli bir öğrenci olduğunu varsayarsak Anker'e yönelebilirsin. 1 yıl boyunca Q30 kullandım sesi o kadar güzel kesiyor ki hiçbir şey duymuyorsun.
Kulak üstü düşünüyorum anker sound core space one q 30 konuşma sesini kesiyormuydu? Arkadaşımda samsung buds 2 var bağırsan sesini duymam diyor o kadar etkili olurmu? Ve anker dayanıklımı şu anda jbl kullanıyorum kırdım :d.

Kulak üstü düşünüyorum anker sound core space one q 30 konuşma sesini kesiyormuydu? Arkadaşımda samsung buds 2 var bağırsan sesini duymam diyor o kadar etkili olurmu? Ve anker dayanıklımı şu anda jbl kullanıyorum kırdım :d.
Şu anda jbl cızırtıda yapıyor alalı 1 yıl olmasına rağmen. Ankeralınca 3-4 yıl kullanmak istiyorum

Kulak üstü düşünüyorum Anker sound Core Space One Q 30 konuşma sesini kesiyor muydu? Arkadaşımda Samsung Buds 2 var bağırsan sesini duymam diyor o kadar etkili olur mu? Ve Anker dayanıklımı şu anda JBL kullanıyorum kırdım :d.

Sadece ders için kullanacaksan dayanıklıdır ama spor falan yapıyorsan önermem. Kafamdan düşürdüğüm gibi boyut ayarlama yeri kırılmıştı. Space One'u bilmem ama Q30 gayet başarılı ses kesme konusunda.

Sadece ders için kullanacaksan dayanıklıdır ama spor falan yapıyorsan önermem. Kafamdan düşürdüğüm gibi boyut ayarlama yeri kırılmıştı. Space One'u bilmem ama Q30 gayet başarılı ses kesme konusunda.
Ben jbl e işkence yapmışım o zaman bir çok kez kafamdan düştü mermer zemine çok zorladığım zamanlarda oldu ama dikkatsiz kullandım bir daha alırsam daha dikkatli kullanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı