Merhaba kulaklık alacağım ANC olup olmama konusunda kararsız kaldım etüt ortamında ders çalışırken gelen gürültü sesinden rahatsız olduğum için düşünüyorum ne kadar etkili? Olmasına gerek var mı?
Merhaba kulaklık alacağım ANC olup olmama konusunda kararsız kaldım etüt ortamında ders çalışırken gelen gürültü sesinden rahatsız olduğum için düşünüyorum ne kadar etkili? Olmasına gerek var mı?
Kulak üstü düşünüyorum anker sound core space one q 30 konuşma sesini kesiyormuydu? Arkadaşımda samsung buds 2 var bağırsan sesini duymam diyor o kadar etkili olurmu? Ve anker dayanıklımı şu anda jbl kullanıyorum kırdım :d.Bütçeni bilmediğim için sennhaiser ve AirPods Pro önerebilirim. Kesinlikle fiyatının hakkını veren markalar ama orta halli bir öğrenci olduğunu varsayarsak Anker'e yönelebilirsin. 1 yıl boyunca Q30 kullandım sesi o kadar güzel kesiyor ki hiçbir şey duymuyorsun.
Şu anda jbl cızırtıda yapıyor alalı 1 yıl olmasına rağmen. Ankeralınca 3-4 yıl kullanmak istiyorumKulak üstü düşünüyorum anker sound core space one q 30 konuşma sesini kesiyormuydu? Arkadaşımda samsung buds 2 var bağırsan sesini duymam diyor o kadar etkili olurmu? Ve anker dayanıklımı şu anda jbl kullanıyorum kırdım :d.
Kulak üstü düşünüyorum Anker sound Core Space One Q 30 konuşma sesini kesiyor muydu? Arkadaşımda Samsung Buds 2 var bağırsan sesini duymam diyor o kadar etkili olur mu? Ve Anker dayanıklımı şu anda JBL kullanıyorum kırdım :d.
Ben jbl e işkence yapmışım o zaman bir çok kez kafamdan düştü mermer zemine çok zorladığım zamanlarda oldu ama dikkatsiz kullandım bir daha alırsam daha dikkatli kullanırım.Sadece ders için kullanacaksan dayanıklıdır ama spor falan yapıyorsan önermem. Kafamdan düşürdüğüm gibi boyut ayarlama yeri kırılmıştı. Space One'u bilmem ama Q30 gayet başarılı ses kesme konusunda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.