YouTube Android 6 ve 7 desteğini çekti

ciftcisami77

Decapat
Daha fazla  
YouTube artık Android 6 ve 7 desteğini çekmiş durumda. Artık Android 6 ve 7'de YouTube uygulamasına girilemeyecek. Yani sadece ayarlardan verileri sil yapınca 1 kez girilebiliyor. Fikirleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani Android 6'da ve Android 7'de YouTube girmek için NewPipe, YouTube Revanced youtube.com gibi çözümleri kullanabilirsiniz.

Tabii ki, telefonunuzun üzerinde tam hakimiyete sahip olursunuz ancak birçok problem de beraberinde geliyor.
Bunu biliyorum zaten fakat YouTube'da bir şey değişir mi?

Orjinal Youtube uygulamasına girmek için ayarlardan sürekli verileri sil yapmak gerekir. Kalıcı çözüm için yukarıdaki verdiğim yöntemleri kullanabilirsiniz.

Maalesef çok bir deneyimim olmadığı için bu konu hakkında direkt bir yorum yapmam doğru olmaz.

Rootlamaktan kastınız nedir? Root atarak sisteme artık desteklenmeyen bir uygulamayı yükleyemezsiniz.
APK bir şekilde YouTube'u yükleyebiliyorsunuz.

Bunu biliyorum zaten fakat YouTube'da bir şey değişir mi?

Değişeceğini sanmıyorum, isterseniz cihazınıza uygun bir Android 8+ ROM yükleyerek bu sorunu aşabilirsiniz.

APK bir şekilde YouTube'u yükleyebiliyorsunuz.

APK şekilde YouTube'un eski sürümlerini yükleyebiliyorsunuz diyelim. Bunun için root atmaya gerek yok. Cihaz internete bağlandığı zaman eski sürüm bile olsa uygulamaya girince artık desteklenmediği yazıyor zaten, eğer kullanılabiliyor olsaydı eski Twitter uygulamasını da şu an kullanabiliyor olurduk.

Apk olarak eski sürümünü yüklesen bile Android 6 Ve 7'de artık açmıyor farklı yollara başvurman gerek.

youtube.com adresine geçin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…