Android 8 sürümüne sahip telefon kaç yıl daha dayanır?

ED Crasher

Hectopat
Yer
Batman
Şuan android 8 sürümüne sahip Huawei Mate 10 lite telefon kullanıyorum.

Twitter, Grok, Gemini, Riot Mobil, NotebookLM, Outlook, Bing, Word, Excel, PowerPoint uygulamalarının destekleri kesildi.

YouTube, Chrome, Gmail, WhatsApp, Instagram vb. temel uygulamalar kaç yıl daha destek vermeye devam eder?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonun "Akıllı Telefon" vasfını koruyabileceği maksimum 6-8 ayın kaldı. O cihaz sadece alo demek ve SMS atmak için güvenli olur. Bankacılık uygulamalarını ise şimdiden kullanmayı bırakmalısın, güvenlik açığı çok yüksek.

Huawei cihazlarda bootloader kilidi olduğu için Custom ROM atıp sürüm yükseltmek de çok zor. En kısa sürede cihazı değiştirmeye bak.

Telefonun "Akıllı Telefon" vasfını koruyabileceği maksimum 6-8 ayın kaldı. O cihaz sadece alo demek ve SMS atmak için güvenli olur. Bankacılık uygulamalarını ise şimdiden kullanmayı bırakmalısın, güvenlik açığı çok yüksek.

Huawei cihazlarda bootloader kilidi olduğu için Custom ROM atıp sürüm yükseltmek de çok zor. En kısa sürede cihazı değiştirmeye bak.
Bankacılık için henüz reşit olmadığımdan uygulamalarından yana sıkıntım yok. Onun haricinde ne gibi güvenlik açıkları oluşur?

Bankacılık için henüz reşit olmadığımdan uygulamalarından yana sıkıntım yok. Onun haricinde ne gibi güvenlik açıkları oluşur?
Session Hijacking, Spyware vs. Liste gider. Paranı çalamazlar belki ama sosyal medya hesaplarını ve özel fotoğraflarını çalarlar. Cihazı internete bağlamadığın sürece sorun olmaz.

Her önüne gelen apk dosyalarını kullanmadığın sürece bişey olmaz.

Whatshapp daha yeni haziranda android 5 altına desteğini kestiğini açıkladı senin cihazın desteği kesilene kadar cihazı bi şekilde hurdaya çevirirsin yada telefon donanım kaynaklı sorunlardan git gide kullanılmaz hale gelmeye başlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı