Android cihazda RAT virüsü tespiti nasıl yapılır?

Şüphelendiğin uygulama internet olmadan çalışıyor mu? GlassWare ile ağ trafigini izleyebilirsin onun dışında uygulamaya dosya vs izni vermediğin sürece virüs olmaz.
Ağ trafiğini izlemek en mantıklı seçenek benim merak ettiğim, ratlı uygulama kendini gizleyemez mi? Örneğin tüm uygulamalar listesinde 15 adet uygulama var bunların tamamını biliyorum bunların haricinde telefonda gizli uygulama olma şansı var mı ?

Ağ trafiğini izlemek en mantıklı seçenek benim merak ettiğim, ratlı uygulama kendini gizleyemez mi? Örneğin tüm uygulamalar listesinde 15 adet uygulama var bunların tamamını biliyorum bunların haricinde telefonda gizli uygulama olma şansı var mı ?
Paranoyak değilseniz olma şansı root vs zorlaması gerek. Nereden indirdiniz ne yaptınız bilmiyorum ama takıntılı olmanıza gerek yok, bilindik uygulamalarsa.

Uygulamaya cihaz yönetici izini vermediyseniz bir sorun olmaz. Ancak ne yüklediğinize de bağlı bu biraz.

En temelde paranoyaklık var zaten :D Şüphelendiğim birşey var emin olmak istiyorum sadece.
Şüphelendiginiz uygulama hangisi nereden indirdiniz? 140 tane uygulama var telefonumda 15 tanesi dışardan indirdim en ufak tedirginliğim yok banka uygulamalarıda var telefonumda.

Şüphelendiğim uygulama yok. Göremediğim bir uygulama var mı varsa virüs mü bunu merak ediyorum.
Siz kurmadıysanız ve dışardan biri de müdahale edip kurmadıysa telefonunuza gizli uygulama yüklenmesinin olasılığı biraz düşük.

Geri
Yukarı