kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 734 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #1 Android cihazımda bir miktar video ve fotoğraf var. Bunları IOS cihazıma kalite düşmeden atmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2023
Android cihazımda bir miktar video ve fotoğraf var. Bunları IOS cihazıma kalite düşmeden atmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.654 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #2 Kurulumda bunun için bir araç var. Oradaki yönergeleri izleyin.
kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 734 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 Yavuz_Çetin dedi: Kurulumda bunun için bir araç var. Oradaki yönergeleri izleyin. Genişletmek için tıkla... Kurulum derken? Anlamadım.
Yavuz_Çetin dedi: Kurulumda bunun için bir araç var. Oradaki yönergeleri izleyin. Genişletmek için tıkla... Kurulum derken? Anlamadım.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.654 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #4 kubicayir dedi: Kurulum derken? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Android cihazınızı ilk kurarken aktarma yapacak mısınız diye sorar zaten.
kubicayir dedi: Kurulum derken? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Android cihazınızı ilk kurarken aktarma yapacak mısınız diye sorar zaten.
kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 734 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #5 Yavuz_Çetin dedi: Android cihazınızı ilk kurarken aktarma yapacak mısınız diye sorar zaten. Genişletmek için tıkla... Hayır ben daha öncesinde android kullanıyordum iphone aldım şuan ikisinide aktif olarak kullanıyorum. Android telefonumu yarın satacağım içerisindeki fotoları aktarmak istiyorum.
Yavuz_Çetin dedi: Android cihazınızı ilk kurarken aktarma yapacak mısınız diye sorar zaten. Genişletmek için tıkla... Hayır ben daha öncesinde android kullanıyordum iphone aldım şuan ikisinide aktif olarak kullanıyorum. Android telefonumu yarın satacağım içerisindeki fotoları aktarmak istiyorum.