Android Cihazlarda ROM ve ROOT merakı

Galaxy W ile başladım. 100' lerce kez rom kurup kernel vs. değiştirdim. İlk kuruşum da soft brick, 2. kuruşumda ise hard brick ettim ama yine de pes etmeyip yola devam ettim. Şimdi ise gayet bilgiliyim bu konularla ilgili.

W i8150 için stabil rom ve kernel ne önerir siniz ? Şarj ve hız dostu doğru bir tane rom bulamadım. Şuan cyonagen mod 9 Android 4.2.2 yüklü.
Cwm 6.5.0 yüklü.

Turkcell t20 (huawei u8650) ile başladım. İlk aldığımda android konusunda hiç bilgim yoktu. Telefon farklı ülkelerde çıktığı için baya orjinal romu vardı, onlar arasında geçiş yapa yapa sıkıldım ve custom rom konusunu öğrendim. İlk defa custom rom yüklerken telefonun ilk açılışta çok beklettiğini bilmiyordum. Rom yüklerken de hem acaba yanar mı diye düşünüyordum, yükledim telefon açılış ekranında 2-3 dakika geçti yandı sanmıştım çok üzülmüştüm. Keşke yapmasaydım, neden yaptım diye pişman olmuştum tam o sırada telefon açıldı çok multu olmuştum ama korkudan tekrar orjinal roma dönmüştüm. :D
Şu an içinde CM 4.0.4 yüklü kenarda duruyor. O.C. yaparak pes 12 çalıştırabiliyor. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı