Android Cihazlarda ROM ve ROOT merakı

Hiç biriniz @Batucan kadar uğraşmamışsınızdır hem telefonlarla hemde benimle. Ben s4 mini kullanıyordum ve gayet yeterli geliyordu ama Batucan o efsane. :D:D:D

Bende galaxy s3 yeni rootladim fakat rom yüklerken hata veriyor. 3 tane farklı rom denedim sonuç aynı. Nerde yanlış yaptım acaba ?

Ace 2 ile başladım kasması ve güncelleme almaması beni sıkmıştı 100lerce rom kurdum idare edemedim kendi romumu yaptım, kernel değiştirdim, soft brickler, hard brickler, sayaç sıfırlama, şuan s4 teyim 5.0 gelsin root atmayı bekliyorum :D

Samsung B5310 Corby Pro ile başladım. Bu telefona ilk romu java olarak attım sonra java yüklü telefona android rom yükledim ve böyle devam etti. Çoğunlukla lg cihazlara attım. En son dün hard birck olmuş lg g2 ye flash tool ile tot yükledim.

İlk ROM'u ve ROOT'u 1 sene önce @KaanKARA ile atmıştım. Sebebi performansıydı. Telefonum Samsung Galaxy S4 Miniydi ve CyanogenMod kurdum. Performansı iyi, en son Android 5.0.2 güncellemesi ile daha da performanslı oldu.

Not : Yaklaşık olarak 10 - 20 defa ROM kurdum telefon hala sağlam.

Aman siz siz olun bir ROM'un stabil olduğundan emin olduktan sonra atın. Eski telefonum olan Galaxy W'de Cm 10.1 vardı gayet iyi çalışıyordu. Kernel de atmıştım. Şarj süresi arkadaşlarımdan daha iyi gidiyordu. Telefonum daha az kasıyordu. Uğraşlarıma değişmişti. Ardından eski telefonumu kardeşime verdim ve meraktan Cm 12 yükledim. Pişmanım. (LG G2 kullanıyorum şu an rootludur kendileri.)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı