Youtube videolarini arkaplanda ve ekran koruma girince oynatamiyorum, masaustu seklinde acmama ragmen. Siz yapabiliyor musunz?Via Tarayıcı kullanıyorum. Android platformundaki en başarılı tarayıcılardan biri bana kalırsa.
Youtube videolarini arkaplanda ve ekran koruma girince oynatamiyorum, masaustu seklinde acmama ragmen. Siz yapabiliyor musunz?Via Tarayıcı kullanıyorum. Android platformundaki en başarılı tarayıcılardan biri bana kalırsa.
Hayır hiç denemedim, YouTube'dan arkaplanda bir şey açmam gerektiğinde Mi Music ile yapıyorum genelde.Youtube videolarini arkaplanda ve ekran koruma girince oynatamiyorum, masaustu seklinde acmama ragmen. Siz yapabiliyor musunz?
Brave denedim simdi. Cok guzelmis. Ama uygulama markette reklamli oldugu yaziyor. Henuz bana bir reklam gelmedi ama, nerde geliyor acaba?@asliaral arka planda oynatma için Brave Browser veya Newpipe kullanabilirsiniz.
YouTube Videolarını Arka Planda İzleme Rehberi
Merhaba. Öncelikle bu rehberi hazırlamamı sağlayan @Darktower 'a çok teşekkür ediyorum. Onun konusunun linkini de buraya vereyim: Brave İnternet Tarayıcısı - Technopat Sosyal Bu rehberimde YouTube videolarını nasıl arka planda izleyebileceğinizi anlatacağım. Bunun için Brave Browser'a...www.technopat.net
Brave denedim simdi. Cok guzelmis. Ama uygulama markette reklamli oldugu yaziyor. Henuz bana bir reklam gelmedi ama, nerede geliyor acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.