"Android oyun club" virüslü mü?

Merhaba, ben Android oyun club'dam bedava Spotify Premium indirdim. Acaba güvenilir mi? Virüs vs. var mıdır? 5 tane antivirüs var bir şey bulmadı.

PC almadan önce telefondan hep korsan oyun oynardım bildiğim de tek bir APK oyun indirilebilen site vardı ( bir sürü vardı ama ben sadece Android oyun club ı biliyordum ) siteden tonlarca oyun indirdim hiç paralı bir oyun ya da programın APK sürümünü indirmedim hep bedava oyunların hileli sürümlerini indirdim ama hiçbir şey olmadı ha tabii ki bu hiçbir şey olmayacağı anlamına gelmez belki de telefona virüs falan girdi de yaşım küçük olduğu için ben fark etmedim

Merhaba, ben Android oyun club'dam bedava Spotify Premium indirdim. Acaba güvenilir mi? Virüs vs. var mıdır? 5 tane antivirüs var bir şey bulmadı.
Bana soracak olursan, bu soruyu ister Elon Musk'a sor; ister tanıdığın en iyi bilgisayarcıya, cevap hep şu olacaktır diye tahmin ediyorum: Önermiyorum. Düz mantık ilerleyecek olursak ücret karşılığında alınan bir şeyi ücretsiz olarak almanı sağlayan bir şeyin güvenli olup olmadığını anlamak zordur ve zorun ötesinde gereksizdir, bu tabii benim düşüncem. O yüzden Spotify kullanmak yerine kaliteli bir müzik oynatıcı indirip müzikleri indirerek dinleyebilirsiniz. Ayrıca bir şey olmadı diyorsunuz fakat belki de bilgileriniz satıldı, dediğim gibi emin olmak için bir yol olmayabilir o yüzden en iyisi yasal yolları seçmek.
Elon Musk ne alaka derseniz de aklıma en teknolojik, en deha adam o geldi o anlığına. 😅

Güvenilir bir sitedir kendisi fakat indirme linklerinde MP3 indir gibi yazan yazı var oraya basarsanız reklam virüsü bulaşır.

Sitenin VirusTotal tarama sonucu:

Yıllarımı geçirdim o siteyle hiç bir virüs vesayre rastlamadım. Tabii şu da var hiç virüs taraması yapmadım fakat olsa bir etkisini görürdüm herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı