Merhaba, ben Android oyun club'dam bedava Spotify Premium indirdim. Acaba güvenilir mi? Virüs vs. var mıdır? 5 tane antivirüs var bir şey bulmadı.
Bana soracak olursan, bu soruyu ister Elon Musk'a sor; ister tanıdığın en iyi bilgisayarcıya, cevap hep şu olacaktır diye tahmin ediyorum: Önermiyorum. Düz mantık ilerleyecek olursak ücret karşılığında alınan bir şeyi ücretsiz olarak almanı sağlayan bir şeyin güvenli olup olmadığını anlamak zordur ve zorun ötesinde gereksizdir, bu tabii benim düşüncem. O yüzden Spotify kullanmak yerine kaliteli bir müzik oynatıcı indirip müzikleri indirerek dinleyebilirsiniz. Ayrıca bir şey olmadı diyorsunuz fakat belki de bilgileriniz satıldı, dediğim gibi emin olmak için bir yol olmayabilir o yüzden en iyisi yasal yolları seçmek.Merhaba, ben Android oyun club'dam bedava Spotify Premium indirdim. Acaba güvenilir mi? Virüs vs. var mıdır? 5 tane antivirüs var bir şey bulmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.