- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Biz küçükken ev interneti almamıştık (bir de köyde yaşıyorduk) mobil veri ile idare ediyorduk ve Hotspot'u bilmiyorduk o yüzden arada bir tabletimizi telefoncuya götürüp oyun yükletip eve getiriyorduk.
Bir gün okulda (birinci ya da ikinci sınıf) okula tablet götürmeye başladım 1-2 sınıf arkadaşımın da tableti vardı beraber oynuyorduk diğer arkadaşlarımızla da paylaşıyorduk ortak oyunlarda ilerlememizi karşılaştırıyorduk vesaire.
Bir gün biri bana bir şey öğretti.
Dedi ki ben oyunu açacağım sen de aynı anda Google'a (Google GO sanırım) gir (altta ortadaki butondan) ondan sonra benim oyun sana geliyor.
Öyle yaptığımda onun tabletinde açtığı oyunun aynısı benim tabletime gelmişti.
Bu şekilde beraber birkaç oyun paylaşmıştık.
Bu özellik çok popüler veya bilindik görünmüyor, tam olarak nasıl bir kavram veya isim var bunun için?
Benim tabletim Android idi ama onunkini hatırlamıyorum.
O bana, ben de ona oyun gönderebiliyordum ama öyle kafama göre her oyunu alamıyordum galiba.
Bir gün okulda (birinci ya da ikinci sınıf) okula tablet götürmeye başladım 1-2 sınıf arkadaşımın da tableti vardı beraber oynuyorduk diğer arkadaşlarımızla da paylaşıyorduk ortak oyunlarda ilerlememizi karşılaştırıyorduk vesaire.
Bir gün biri bana bir şey öğretti.
Dedi ki ben oyunu açacağım sen de aynı anda Google'a (Google GO sanırım) gir (altta ortadaki butondan) ondan sonra benim oyun sana geliyor.
Öyle yaptığımda onun tabletinde açtığı oyunun aynısı benim tabletime gelmişti.
Bu şekilde beraber birkaç oyun paylaşmıştık.
Bu özellik çok popüler veya bilindik görünmüyor, tam olarak nasıl bir kavram veya isim var bunun için?
Benim tabletim Android idi ama onunkini hatırlamıyorum.
O bana, ben de ona oyun gönderebiliyordum ama öyle kafama göre her oyunu alamıyordum galiba.
Son düzenleyen: Moderatör: