V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 650 Çözümler 2 Yer İstanbul 28 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar TeamSpeak gibi kaliteli sesli sohbet yapabileceğim güzel bir uygulama var mı seslerimizin net olduğu? (Discord hariç)
Arkadaşlar TeamSpeak gibi kaliteli sesli sohbet yapabileceğim güzel bir uygulama var mı seslerimizin net olduğu? (Discord hariç)
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 28 Şubat 2021 #2 Google DUO. Cidden kaliteli bir görüşme uygulaması. Marketten bir şey alırken annemi bu uygulama ile arayıp aldıklarımı teyit ettiriyorum
Google DUO. Cidden kaliteli bir görüşme uygulaması. Marketten bir şey alırken annemi bu uygulama ile arayıp aldıklarımı teyit ettiriyorum
V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 650 Çözümler 2 Yer İstanbul 28 Şubat 2021 #3 Görkem Han dedi: Google DUO. Cidden kaliteli bir görüşme uygulaması. Marketten bir şey alırken annemi bu uygulama ile arayıp aldıklarımı teyit ettiriyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Görkem Han dedi: Google DUO. Cidden kaliteli bir görüşme uygulaması. Marketten bir şey alırken annemi bu uygulama ile arayıp aldıklarımı teyit ettiriyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim