Android silinen fotoğrafı kurtarma

Arkadaşlar merhaba, telefonumda çıkan sıkıntı dolayısı ile telefonumu sıfırlamam gerekti fakat fotoğrafların içinde işime yarayacak bir şey olduğu aklıma gelmedi. Vodafone'e ile yaşadığım bir sıkıntı vardı ve bana gelen SMS'lerin fotoğrafları vardı, onları kurtarmanın veya SMS'leri kurtarmanın bir yolu var mıdır? Telefonu sıfırladığımdan beri zaman geçti, telefonum Samsung A50.

Son düzenleyen: Moderatör:

Telefonunda root yoksa imkanı yok kurtaramazsın.

Format atmasan olurdu ama birkaç uygulama var dene bence bende işe yaramıştı.

Telefonunda root yoksa imkanı yok kurtaramazsın.
Ne bu cahil özgüveni ya?

"Deleted photo recovery" eğer dosya üzerine tekrar yazma işlemi yapilmadiysa çalışıyor. Bizzat test ettim. Yani galerideki fotoğrafları getiriyor.

SMS'leri yedekledin mi? Google Mesajlar kullanıyorsan SMS'leri yedekliyor. Bir bakabilirsin.

Ne bu cahil özgüveni ya?

"Deleted photo Recovery" eğer dosya üzerine tekrar yazma işlemi yapilmadiysa çalışıyor. Bizzat test ettim. Yani galerideki fotoğrafları getiriyor.

Cidden hayatında root yapmamış birinin roota cahillik demesi çok garip tabii siz telefonunuza kıyamazsınız garanti dışı kalır diye.

Cidden hayatında root yapmamış birinin roota cahillik demesi çok garip tabii siz telefonunuza kıyamazsınız garanti dışı kalır diye.
Her boka format ve root diyenlerden bıkmış biriyim. Root işi ameleliktir, banka işleri ile uğraşmayan evde hile yapam kaçak uygulama indirem diyen kişiler dışında kimseye şu an yaramıyor. Telefon eski olsa ve ROM atılması gerekse neyse.

Şimdi kullandığım programa baktım, DiskDigger Photo recovery mükemmel çalışıyor. Telefona 2 kez hard reset attığım fotoğraflar bile çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…