S spursisspurs Centipat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #1 APK editör ile AndroidManifest.xml dosyasının içindeki minsdk sürümünü düzenleyerek telefonumun sürümüne nasıl uygun hale getirebilirim? Bunu denedim ama pek bir bilgim olmadığı için yapamadım.
APK editör ile AndroidManifest.xml dosyasının içindeki minsdk sürümünü düzenleyerek telefonumun sürümüne nasıl uygun hale getirebilirim? Bunu denedim ama pek bir bilgim olmadığı için yapamadım.
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu buldum. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu buldum.
KS KS S spursisspurs Centipat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #3 Rolesional dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu buldum. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol dostum teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Rolesional dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu buldum. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol dostum teşekkür ederim.