SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.416 Makaleler 3 Çözümler 61 27 Şubat 2021 #1 Televizyona Android yüklü ve ad blocker arıyorum. YouTube'daki reklamları engellesin yeter.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 27 Şubat 2021 #2 Root olmadan dediğin gibi AdBlock yükleyemezsin. Bu bağlamda iki seçeneğin var. Birincisi Vanced yüklemek, ikincisi AdGuard DNS kullanmak.
Root olmadan dediğin gibi AdBlock yükleyemezsin. Bu bağlamda iki seçeneğin var. Birincisi Vanced yüklemek, ikincisi AdGuard DNS kullanmak.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #3 Adguard vardı, ne kadar işe yarar bilmiyorum. YouTube reklamı için modlanmış YouTube'lara bakabilrisin.
Adguard vardı, ne kadar işe yarar bilmiyorum. YouTube reklamı için modlanmış YouTube'lara bakabilrisin.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.416 Makaleler 3 Çözümler 61 27 Şubat 2021 #4 246941 dedi: Root olmadan dediğin gibi AdBlock yükleyemezsin. Bu bağlamda iki seçeneğin var. Birincisi vanced yüklemek, ikincisi AdGuard DNS kullanmak. Genişletmek için tıkla... Root olmadan? Nasıl yaparız? Ya da o uygulamalar YouTube'den reklam engeller mi?
246941 dedi: Root olmadan dediğin gibi AdBlock yükleyemezsin. Bu bağlamda iki seçeneğin var. Birincisi vanced yüklemek, ikincisi AdGuard DNS kullanmak. Genişletmek için tıkla... Root olmadan? Nasıl yaparız? Ya da o uygulamalar YouTube'den reklam engeller mi?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 27 Şubat 2021 #5 SiyahPassat dedi: Nasıl yaparız? Genişletmek için tıkla... Google'a "YouTube Vanced" yazmak bu kadar zor olmamalı. SiyahPassat dedi: YouTube'den reklam engeller mi? Genişletmek için tıkla... Engeller.
SiyahPassat dedi: Nasıl yaparız? Genişletmek için tıkla... Google'a "YouTube Vanced" yazmak bu kadar zor olmamalı. SiyahPassat dedi: YouTube'den reklam engeller mi? Genişletmek için tıkla... Engeller.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 27 Şubat 2021 #6 246941 dedi: Root olmadan dediğin gibi AdBlock yükleyemezsin. Bu bağlamda iki seçeneğin var. Birincisi Vanced yüklemek, ikincisi AdGuard DNS kullanmak. Genişletmek için tıkla... Hocam konu hakkında fazla bilgim yok ama televizyona Firefox kurup eklenti olarak uBlock Origin kuramaz mı?
246941 dedi: Root olmadan dediğin gibi AdBlock yükleyemezsin. Bu bağlamda iki seçeneğin var. Birincisi Vanced yüklemek, ikincisi AdGuard DNS kullanmak. Genişletmek için tıkla... Hocam konu hakkında fazla bilgim yok ama televizyona Firefox kurup eklenti olarak uBlock Origin kuramaz mı?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #7 SiyahPassat dedi: Root olmadan? Nasıl yaparız? Ya da o uygulamalar YouTube'den reklam engeller mi? Genişletmek için tıkla... AdBlock istiyorsan telefonu rootlamalısın. YouTube reklamlarını engellemesini sitiyorsan NewPipe, ya da Vanced kullan. 222744 dedi: Hocam konu hakkında fazla bilgim yok ama televizyona Firefox kurup eklenti olarak uBlock Origin kuramaz mı? Genişletmek için tıkla... TizenOS, webOS ise eklenti desteği yoktur muhtemelen. Android ise belki.
SiyahPassat dedi: Root olmadan? Nasıl yaparız? Ya da o uygulamalar YouTube'den reklam engeller mi? Genişletmek için tıkla... AdBlock istiyorsan telefonu rootlamalısın. YouTube reklamlarını engellemesini sitiyorsan NewPipe, ya da Vanced kullan. 222744 dedi: Hocam konu hakkında fazla bilgim yok ama televizyona Firefox kurup eklenti olarak uBlock Origin kuramaz mı? Genişletmek için tıkla... TizenOS, webOS ise eklenti desteği yoktur muhtemelen. Android ise belki.
İbrahim222 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #8 YouTube için YouTube Vanced'i tarayıcı için Brave browser kurarsan reklam falan çıkmaz. Firefox da kurabilirsin ama uBlock Origin eklentisini yüklemen gerekir.
YouTube için YouTube Vanced'i tarayıcı için Brave browser kurarsan reklam falan çıkmaz. Firefox da kurabilirsin ama uBlock Origin eklentisini yüklemen gerekir.
Tunahan Çolak 53 Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 37 27 Şubat 2021 #9 Yaklaşık 1-2 yıldır AdBlock Plus kullanıyorum ve bana hiçbir sorun çıkarmadı siz de kullanabilirsiniz tavsiye ediyorum.
Yaklaşık 1-2 yıldır AdBlock Plus kullanıyorum ve bana hiçbir sorun çıkarmadı siz de kullanabilirsiniz tavsiye ediyorum.