Hocam genellikle evet videolardan da virüs bulaşabiliyor. Siz Security Master ile taratın, sıkıntı çıkmaz ise içiniz rahat olsun . İçiniz rahat olmazsa 2.programı indirin. Telefonunuz temiz gibi gözüküyor.
Herhangi bir şekilde virüs girseydi telefondaki garipliklerden bir şey olduğunu anlardınız. Ve .avi dosyaları virüs bulaştıramaz sadece video uzantısı o başka bir işlevi yok.
Herhangi bir şekilde virüs girseydi telefondaki garipliklerden bir şey olduğunu anlardınız. Ve .avi dosyaları virüs bulaştıramaz sadece video uzantısı o başka bir işlevi yok.
Hocam bide telefonumda mesela 15 20 30 dkda bi böyle silik mavilik oluyor özel mos güç tasarrufunda araç çubuğunu açınca görüyorum sebebi nedir bi arkadaş sistem yenilerken asıl rengi o falan dedi ama özel mod ve güç tasarrufu sık oluyor herhangi virüs veri sızdırma olabilir mi yardımcı olur musun
Merhabalar, evet bulaşabilir. Cep telefonunuzu her hangi bir arkadaşınıza,dostunuza,kardeşinize verdiniz mi? Bilgisayar üzerinden AndroRAT denilen bir program var onun üzerinden RAT [Remote Acces Tools/Uzaktan Erişim Araçları/Gereçleri.] atmış olabilir.
Onun haricinde bu programları indirmenizi tavsiye ederim.
Hocam bide telefonumda mesela 15 20 30 dkda bi böyle silik mavilik oluyor özel mos güç tasarrufunda araç çubuğunu açınca görüyorum sebebi nedir bi arkadaş sistem yenilerken asıl rengi o falan dedi ama özel mod ve güç tasarrufu sık oluyor herhangi virüs veri sızdırma olabilir mi yardımcı olur musunEki Görüntüle 325540
Evet, inanıyorum fakat ben telefondan az anlarım. 1.5 Yıl cep telefonu kullandım sadece. Şuanda cep telefonum yok. Az anlarım derken o kadar da salak değiliz her halde.
Evet, inanıyorum fakat ben telefondan az anlarım. 1.5 Yıl cep telefonu kullandım sadece. Şuanda cep telefonum yok. Az anlarım derken o kadar da salak değiliz her halde.
Hocam bide telefonumda mesela 15 20 30 dkda bi böyle silik mavilik oluyor özel mos güç tasarrufunda araç çubuğunu açınca görüyorum sebebi nedir bi arkadaş sistem yenilerken asıl rengi o falan dedi ama özel mod ve güç tasarrufu sık oluyor herhangi virüs veri sızdırma olabilir mi yardımcı olur musunEki Görüntüle 325540
Sorunuza cevap veremeyeceğim, fakat telefonlar düzgün kullanıldığı takdirde virüs kapmazlar. Google Play Store'deki sahte uygulamalara, yüklediğiniz APK'lere dikkat etmeniz yeterli.