Android telefonlara windows kurma

mystick55

Kilopat
Daha fazla  
Android telefonlara windows kurmanin mumkun oldugunu ogrendim. Aslinda teknik olarak dusunursek Windows 95 veya 98 in ilk ciktigi zamanki bilgisayarlar simdiki cogu akilli telefondan daha iyi islemcilere sahip degildi. O zaman window 7 yi bir galaxy s4 e kurabilir miyiz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gereksiz bi aktivite bence. Herşeyden evvel arm işlemcili bir telefona x86 mimarili bir işletim sistemi kurmak ve çalıştırmak teorik olarak mümkün değil. Ancak emülasyonla mümkün olabilir.
Fakat linux kurulabilmesi daha olası. Zaten andoid de temelinde linux tabanlı bir işletim sistemi. Özellikle ubuntunun bir ara böyle bir projesi vardı android ve ubuntu dual boot şeklinde. Şu an ne durumda bilmiyorum.

Bu video da biri Galaxy Note’a Netbeans programını kurmuş galiba, ama Windows sürümü mü yoksa Linux sürümü onu bilmiyorum. Ama galiba isteyince oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aceba windows kurduktan sonra uzerine mi kurdu Netbeans i ?? :) 
Java tabanli bir program ama android destekli calisabilen bsey deil bildigim kadariyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu video da biri Galaxy Note’a Netbeans programını kurmuş galiba, ama Windows sürümü mü yoksa Linux sürümü onu bilmiyorum. Ama galiba isteyince oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sözkonusu program Windows tabanlı değil, Java tabanlı. Görünüş aldatıcı olmasın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı