Android telefonlarda spam mesajları engelleme uygulaması

cengoover

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek
MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4
GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 2x
MSI GeForce RTX 4060 GAMING X NV EDITION 8GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Kartı
MSI 500GB SPATIUM M450 Gen4x4 M.2 2280 SSD (3600MB Okuma / 2300MB Yazma)
Meslek
İdari Müdür
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda hepimizin yaşadığı bir sorun olan spam mesajları engellemek için Android telefonlarda kullanabileceğimiz etkili bir uygulama arayışındayım. Gelen kutumuza sürekli gereksiz mesajlar düşmesi, hem zaman kaybına hem de can sıkıntısına yol açabiliyor. Bu konuda bir çözüm ararken kelime bazlı filtreleme yapabilen bir uygulamanın oldukça faydalı olacağını düşündüm.

Özellikle belirli kelimeleri içeren mesajları otomatik olarak engelleyen bir uygulama tavsiyeniz varsa, bunu burada paylaşabilir misiniz? Kelime bazlı filtreleme ile örneğin "kredi", "kampanya" gibi sık gelen spam mesajları engelleyerek daha temiz bir mesaj kutusu oluşturmak istiyorum.

Şu ana kadar araştırdığım bazı uygulamalar maalesef beklediğim gibi performans göstermedi. Bu yüzden gerçekten etkili ve kullanımı kolay olan bir uygulama arıyorum. Sizlerin bu konudaki tecrübeleri ve önerileri benim için oldukça önemli.

Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda hepimizin yaşadığı bir sorun olan spam mesajları engellemek için Android telefonlarda kullanabileceğimiz etkili bir uygulama arayışındayım. Gelen kutumuza sürekli gereksiz mesajlar düşmesi, hem zaman kaybına hem de can sıkıntısına yol açabiliyor. Bu konuda bir çözüm ararken kelime bazlı filtreleme yapabilen bir uygulamanın oldukça faydalı olacağını düşündüm.

Özellikle belirli kelimeleri içeren mesajları otomatik olarak engelleyen bir uygulama tavsiyeniz varsa, bunu burada paylaşabilir misiniz? Kelime bazlı filtreleme ile örneğin "kredi", "kampanya" gibi sık gelen spam mesajları engelleyerek daha temiz bir mesaj kutusu oluşturmak istiyorum.

Şu ana kadar araştırdığım bazı uygulamalar maalesef beklediğim gibi performans göstermedi. Bu yüzden gerçekten etkili ve kullanımı kolay olan bir uygulama arıyorum. Sizlerin bu konudaki tecrübeleri ve önerileri benim için oldukça önemli.

Teşekkür ederim.

Aynı şekilde takipteyim. Saçma sapan dolandırıcılar spam klasörüne düşüyor, bildirimi de geliyor. Spam klasörümü bir açsam 30 sayfalık bir kitap kadar mesaj çıkar önüme.

Google ın mesajlar uygulamasında spam koruması mevcut. Bazen banka mesajlarını falan spam olarak algılıyor. Spam değil dersen normal gelen kutuna düşüyor.

Kural yazıyorum ben yine de geliyor. En güzel yolu bir mail hesabı açıp onu sadece önemli şeyler için kullanacaksın. Yani asla site kayıt vs için kullanmayacaksın.
Hiçbir yere girmediğim bir mail hesabım vardı. 40 yılın başı hala açık mı diye PC den girerdim. Geçen baktım ifşan elimde coin at diye mesajlar düşmeye başlamış.

Google ın mesajlar uygulamasında spam koruması mevcut. Bazen banka mesajlarını falan spam olarak algılıyor. Spam değil dersen normal gelen kutuna düşüyor.
çok başarısız bir uygulama engellemıyor

Bugün bununla ne uğraştık var ya. Ben de android'ten fazla anlamadığım için epey kurcalamama rağmen sorunu bulamadım. Önce bildirim blokajı sandık, sonra telefonun uygulama özelindeki ayarlarını kontrol ettik vs. bir türlü olmadı. Müşteri temsilcisi arkadaş da iyi niyetle yardımcı olmaya çalıştı ancak böyle bir ihtimalden söz etmedi tabi. Sonra SPAM kısmını fark ettik ve mesajları "SPAM değil" olarak işaretleyerek durumu normale döndürdük. İnanın çok sinir bozucu bir durum ve birinin başına gelirse nasıl çözebileceğini bilmesi önemli. Birileri rastlarsa bu başlık altındaki bu bilgilerden faydalanır umarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı