Android ve Windows uyumlu not uygulaması

smithblacksmith

Kilopat
Makaleler
10
Daha fazla  
Merhaba,

Android ve Windows ile senkronize bir şekilde çalışan not uygulaması istiyorum.

İstediğim şey tamamen OneNote gibi olmalı ama onda senkronizasyon problemleri nedeniyle kullanmayı bırakıyorum, sürekli sayfalarda çakışma algılandı deyip son eklediğim veriyi kaybediyor.

Sosyal medya hesaplarımın şifresini saklayacağım, bu sebeple;
Güvenilir olmalı.
Notlar kilitlenebilmeli ( tek kilitle tüm cihazlardan kilitlemeli )
Uygulamayı silip yüklesem bile ya da cihaz değiştirsem bile mail adresimle giriş yaptığımda kayıtlarımı.

Hocam ben Google keep Note kullanıyorum ama kilitleme özelliği bulunmuyor, onun yerine gözükmemesi için sadece arşivleyebilirsiniz. Ya da sadece şifreleriniz için şifre yönetici uygulamalarını kullanabilirsiniz Bitwarden gibi.

Hocam ben Google keep Note kullanıyorum ama kilitleme özelliği bulunmuyor, onun yerine gözükmemesi için sadece arşivleyebilirsiniz. Ya da sadece şifreleriniz için şifre yönetici uygulamalarını kullanabilirsiniz Bitwarden gibi.
Şifre özelliği neden koymazlar ki ya
Kilitleme var mı bilmiyorum ama Samsung Notes belki işinize yarayabilir.
Evet aşırı iyi uygulama ama Samsung uygulamalar haricinde kullanılmıyor, telefonum s23 ultra ama başka telefona geçsem s23 ü satsam verilerim yok olacak ya da uğraştıracak

Şifre özelliği neden koymazlar ki ya

Evet aşırı iyi uygulama ama Samsung uygulamalar haricinde kullanılmıyor, telefonum s23 ultra ama başka telefona geçsem s23 ü satsam verilerim yok olacak ya da uğraştıracak
Play Store'da yok muydu Samsung Notes? İndirilir herhalde diğer cihazlara da. Deneyeyim bugün içinde.

Play Store'da yok muydu Samsung Notes? İndirilir herhalde diğer cihazlara da. Deneyeyim bugün içinde.
Çalışmıyormuş :/

Son düzenleme:
Geri
Yukarı