Custom ROM Android'de userdata.img yedek alıp yeni ROM flashlanırsa veriler gider mi?

duranforreal

Decapat
Daha fazla  
İyi günler forum. Android'de Fastboot ile userdata.img yedek alıp yeni ROM flashladığımda tekrar flashlarsam verilerim gider mi? crDroid V9 ROM atacağım gece yedekleme yazılımlarıyla falan hiç uğraşmak istemiyorum. Nasıl yaparım?

İyi günler forum. Android'de Fastboot ile userdata.img yedek alıp yeni ROM flashladığımda tekrar flashlarsam verilerim gider mi? crDroid V9 ROM atacağım gece yedekleme yazılımlarıyla falan hiç uğraşmak istemiyorum. Nasıl yaparım?
ROM aralarında atlama yapıyorsanız (lineage os cihaza crdroid koydun) o durumda olmaz, ama eğer sürüm yükseltirken belki olur ama sistem uygulamaları çökebilir

Ben uygulamalar için Neo Backup kullanıyorum root açıp kapayabilirim'de Neo Backup KernelSU Next görmüyor sanırım. SwiftBackup denerim.
SwiftBackup tek seçenek kalıyor, ROM değiştirmeden önce yedekledikten sonra cihazdaki SwiftBackup klasörünü bilgisayara kopyalayıp sonra crdroidde swiftbackup indirince o klasörü cihaza geri atın işe yarıyor, boşuna para harcama uygulamaya

SwiftBackup tek seçenek kalıyor, ROM değiştirmeden önce yedekledikten sonra cihazdaki SwiftBackup klasörünü bilgisayara kopyalayıp sonra CrDroid'de swiftbackup indirince o klasörü cihaza geri atın işe yarıyor, boşuna para harcama uygulamaya

Neo Backup ücretsiz bu arada. Bir de KernelSU'yu nasıl kurabilirim? Redmi Note 8 Pro Telegram kanallarında KernelSU destekli Kerneller görmüştüm onlardan flashlasam olurmu KernelSU?

Neo Backup ücretsiz bu arada. Bir de KernelSU'yu nasıl kurabilirim? Redmi Note 8 Pro Telegram kanallarında KernelSU destekli Kerneller görmüştüm onlardan flashlasam olurmu KernelSU?
KernelSU hakkında pek bir bilgim yok, ama swiftbackup SU erişimi ile çalıştığı için bütün root uygulamalarında çalışır

ayrıca swiftbackupda ücretsiz ama bulut yedekleme paralı

Kernel Su'da uygulamayı açınca yetki isteme olayı yok, bu muhtemelen Kernel SU Next'te de vardır. Süper kullanıcı menüsüne girip yetki vereceğiniz uygulamayı seçmeniz gerekiyor. Neo ve swift backup kullanmanız fark yaratmayacaktır.

Kernel Su'da uygulamayı açınca yetki isteme olayı yok, bu muhtemelen Kernel SU Next'te de vardır. Süper kullanıcı menüsüne girip yetki vereceğiniz uygulamayı seçmeniz gerekiyor. Neo ve swift backup kullanmanız fark yaratmayacaktır.
KernelSU olayına sonra bakacağımda. Swift Backup'dan bi halt olmaz hele.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı