iPhone 13 kullanıcısıyım, Huawei Mate 20 Pro’dan geçtim ve geçerken telefonu aktarmak dışında hiçKendimi bildim bileli Android kullanan biri olarak ilk kez iOS cihaz satın aldım (iPhone 13). Normal olarak biraz karışık geldi, yıllardır bir Android kullanıcısı IOS'ta olarak bilmem veya yapmam gereken şeyler var mı?
Aktarma yapman yeterli bence. Apple kimliği açacaksın standart işte. Ekstra ayarlara girip,oradan kamera diyip kameraların genel görüntü kalitesini elinle arttırabilirsin. Ayarlar erişebilirlikten kısa yol yapabilirsin.Kendimi bildim bileli Android kullanan biri olarak ilk kez iOS cihaz satın aldım (iPhone 13). Normal olarak biraz karışık geldi, yıllardır bir Android kullanıcısı IOS'ta olarak bilmem veya yapmam gereken şeyler var mı?
Telefonu ilk kurarken gösteriyor kocaman hocam, fark etmediniz mi?WhatsApp mesajlarını istiyorsan telefonu daha kurmadan önce Google Play'den IOS'a taşı uygulamasını yüklemen gerekli, kurduktan sonra maalesef başka aktarma yolu yok. Çok sonradan fark etmiştim, belki yararına olur
Telefonu ilk kurarken gösteriyor kocaman hocam, fark etmediniz mi?
Bu arada ben android’den geçerken 2 saat WhatsApp yedeğinin yüklenmesini bekledim ama yüklenmedi, en son iptal ettim. WhatsApp yedeği harici her şey yedeklendi. Derhal düzeltmeleri lazım bunu. O uygulama ile yapmıştım.Sonradan WhatsApp yedeğini yükleyebilirim diye düşünmüştüm kendi uygulaması üzerinden. Drive seçeneği yokmuş IOS'da![]()
Bu arada ben Android'den geçerken 2 saat WhatsApp yedeğinin yüklenmesini bekledim ama yüklenmedi, en son iptal ettim. WhatsApp yedeği harici her şey yedeklendi. Derhal düzeltmeleri lazım bunu. O uygulama ile yapmıştım.
Kendimi bildim bileli Android kullanan biri olarak ilk kez iOS cihaz satın aldım (iPhone 13). Normal olarak biraz karışık geldi, yıllardır bir Android kullanıcısı IOS'ta olarak bilmem veya yapmam gereken şeyler var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.