Kullanıcı311
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Snapdragon 845 işlemcili telefonlara Windows 10 kurabiliyoruz.
Bunun risklerini açıkladım, oyun oynayabiliyorsunuz Oneplus 6 telefonunuz varsa videoları da var zaten. Garantisini bozacaksınız ve tecrübesizseniz tamamen telefonu kaybedeceksiniz, kurtarmaya çalışırken de en iyi ihtimalle IMEInizi ve seri numaranızı kaybedeceksiniz.Snapdragon 845 işlemcili telefonlara Windows 10 kurabiliyoruz.
16 GB RAM'i var. Piyasadaki en güçlü telefonlardan biri.
Ama biraz araştırdığınızda bu durumun böyle olmadığını göreceksiniz. Mobil işlemciler fazla ısınmasın diye frekansı az olduğunu biliyorum. Belki yanlışımdır ancak böyle biliyorum. Bilgisayar işlemcileri soğutmaya sahip olduğu için frekansı yükseklere çıkabiliyor. Yanlışım varsa düzeltin.Benim bilgisayardan 4 kat daha iyi... Benimki 30 FPS'i zor görüyor seninki sabit 60 FPS verir![]()
Yani saçmaydı zaten.Bunun risklerini açıkladım, oyun oynayabiliyorsunuz Oneplus 6 telefonunuz varsa videoları da var zaten. Garantisini bozacaksınız ve tecrübesizseniz tamamen telefonu kaybedeceksiniz, kurtarmaya çalışırken de en iyi ihtimalle IMEInizi ve seri numaranızı kaybedeceksiniz.
Macbook Air'i örnek alabiliriz ısınma durumunda, mobil işlemci sayılabilir ve pasif soğutmaya sahip. Düşük enerji kullanmasına rağmen verimli bir işlemci olduğundan dolayı iyi performans alabiliyoruz.Ama biraz araştırdığınızda bu durumun böyle olmadığını göreceksiniz. Mobil işlemciler fazla ısınmasın diye frekansı az olduğunu biliyorum. Belki yanlışımdır ancak böyle biliyorum. Bilgisayar işlemcileri soğutmaya sahip olduğu için frekansı yükseklere çıkabiliyor. Yanlışım varsa düzeltin.
Yani saçmaydı zaten.
M2 fansız kullanılırsa benchmarklarda aşırı ısınıyor diye biliyorum. Ama M1 işlemci gerçekten çok iyi çalışıyor.Macbook Air'i örnek alabiliriz ısınma durumunda, mobil işlemci sayılabilir ve pasif soğutmaya sahip. Düşük enerji kullanmasına rağmen verimli bir işlemci olduğundan dolayı iyi performans alabiliyoruz.
Zaten mobilde var LimboLimbo emulatör ile belki oynanabilir ama düşük performans verir 30FPS'yi geçemezsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.