NiRisai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 1.215 Çözümler 3 17 Mart 2023 #11 Bir şey indirilmediği sürece neden bulaşsın hocam
floypui Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 563 Çözümler 2 17 Mart 2023 #12 NiRisai dedi: Bir şey indirilmediği sürece neden bulaşsın hocam Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum kafaya takıyorum elimde değil.
NiRisai dedi: Bir şey indirilmediği sürece neden bulaşsın hocam Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum kafaya takıyorum elimde değil.
NiRisai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 1.215 Çözümler 3 17 Mart 2023 #13 floypui dedi: Bilmiyorum kafaya takıyorum elimde değil. Genişletmek için tıkla... Çok fazla pop-up alıyorsanız önleyici blocker kullanabilirsiniz.
floypui dedi: Bilmiyorum kafaya takıyorum elimde değil. Genişletmek için tıkla... Çok fazla pop-up alıyorsanız önleyici blocker kullanabilirsiniz.
floypui Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 563 Çözümler 2 17 Mart 2023 #14 Pop-up değil birşeyi ararken böyle dandik sitelere girince falan takıyorum. Geçen okuldaki arkadaşlarımın demesiyle play store'dan indirdiğim oyunda reklam gelmeden önce yükleniyor yazdığı için 2 saat falan kaspersky'dan tarama yaptım.
Pop-up değil birşeyi ararken böyle dandik sitelere girince falan takıyorum. Geçen okuldaki arkadaşlarımın demesiyle play store'dan indirdiğim oyunda reklam gelmeden önce yükleniyor yazdığı için 2 saat falan kaspersky'dan tarama yaptım.